Није пио а ухапшен због вожње у пијаном стању!

Једног неименованог 46-годишњака полиција у Северној Каролини је ухапсила због вожње у пијаном стању а да човек уопште није пио!

Занимљивости 24.10.2019 | 22:00
Није пио а ухапшен због вожње у пијаном стању!
Неименовани американац је ухапшен и одведен у болницу након што је одбио да уради алкотест када је рекао полицији да није пио.

Наиме, након хапшења је откривен необичан поремећај од којег пати - његов стомак производи - пиво.

Тестирање је показало да је он у организму имао еквивалент од 10 алкохолних пића и дијагностикован му је синдром који се зове "ауто-пивара" (АБС), стање због којег желудац ствара високи ниво квасца. АБС такође познат као синдром ферментације у цревима, настаје када гљивице у гастроинтестиналном тракту претварају угљене хидрате у алкохо пише "даилy рецорд"

46-годишњи градитељ, који није именован (како смо написали), рекао је лекарима да већ три године доживљава нетипичне промене личности - укључујући депресију, збуњеност, губитак памћења и агресивно понашање. Због тога је узимао и антидепресиве.

Гастроентеролог др Фахад Малик из Медицинског центра са Универзитета Ричмонд у Њујорку, који је лечио човека применом анти-гљивичних терапија и пробиотика, рекао је да је могуће да су му антибиотици изазвали овај синдром.

"Полиција, лекари, медицинске сестре, па чак и његова породица, рекли су му да не говори истину и да се сигурно у тајности опија - рекао је доктор.

Ћовек сада не узима антидепресиве, вратио се на посао и коначно живи нормалним животом.

Извор:Занимљивостидана.цом

Коментари / 0

Оставите коментар