Nije pio a uhapšen zbog vožnje u pijanom stanju!

Jednog neimenovanog 46-godišnjaka policija u Severnoj Karolini je uhapsila zbog vožnje u pijanom stanju a da čovek uopšte nije pio!

Zanimljivosti 24.10.2019 | 22:00
Nije pio a uhapšen zbog vožnje u pijanom stanju!
Neimenovani amerikanac je uhapšen i odveden u bolnicu nakon što je odbio da uradi alkotest kada je rekao policiji da nije pio.

Naime, nakon hapšenja je otkriven neobičan poremećaj od kojeg pati - njegov stomak proizvodi - pivo.

Testiranje je pokazalo da je on u organizmu imao ekvivalent od 10 alkoholnih pića i dijagnostikovan mu je sindrom koji se zove "auto-pivara" (ABS), stanje zbog kojeg želudac stvara visoki nivo kvasca. ABS takođe poznat kao sindrom fermentacije u crevima, nastaje kada gljivice u gastrointestinalnom traktu pretvaraju ugljene hidrate u alkoho piše "daily record"

46-godišnji graditelj, koji nije imenovan (kako smo napisali), rekao je lekarima da već tri godine doživljava netipične promene ličnosti - uključujući depresiju, zbunjenost, gubitak pamćenja i agresivno ponašanje. Zbog toga je uzimao i antidepresive.

Gastroenterolog dr Fahad Malik iz Medicinskog centra sa Univerziteta Ričmond u Njujorku, koji je lečio čoveka primenom anti-gljivičnih terapija i probiotika, rekao je da je moguće da su mu antibiotici izazvali ovaj sindrom.

"Policija, lekari, medicinske sestre, pa čak i njegova porodica, rekli su mu da ne govori istinu i da se sigurno u tajnosti opija - rekao je doktor.

Ćovek sada ne uzima antidepresive, vratio se na posao i konačno živi normalnim životom.

Izvor:Zanimljivostidana.com

Komentari / 0

Ostavite komentar