Едита саслушана због бомбашког напада, одбила полиграф!

Едита Арадиновић (26) саслушана је јутрос, у четвртак 24. октобра, у полицији, поводом недавно бачене бомбе на студио продуцентске куће ФМ Плаy на Бежанијској коси.

Забава 24.10.2019 | 17:00
Едита саслушана због бомбашког напада, одбила полиграф!
У питању је продуцентска кућа ФМ Плаy - Милоша Рогановића и Филипа Милетића, са којима је Едита годинама сарађивала. Како незванично сазнајемо, Едита је на саслушању признала да су они једини са којима не сарађује и нема добар однос на естради, али да нема никакве везе са бомбом баченом на њихов студио.

Како Курир сазнаје, када су јој понудили полиграфско тестирање, Едита је у у консултацији са адвокатом одбила.

Поводом Едитиног саслушања позвали смо Филипа, који каже:

- Не смем ништа да откријем, забрањено ми је због полицијске истраге која још увек траје. И Милош и ја смо задовољни радом полиције и како напредује решавање случаја. Не мешам се у рад полиције, зато што одлично раде посао. Они ће, наравно, у станицу позвати сваког за кога они мисле да је потенцијални извршитељ - каже Филип за Телеграф ЈЕТСЕТ.



- Још увек сам у страху због целе ситуације, што је и нормално. Ни Милош, ни ја, немамо ниједну мрљу и никад нисмо били повезани са таквим стварима, а камоли са бомбом. То није нешто што представља нашу свакодневницу и зато је и нормално да смо још увек уплашени. Требаће времена да прође, да би се све то слегло, али је наравно догађај који ће заувек оставити трауму. Најбитније да се полако враћамо на старо, почели смо да реновирамо студио и почињемо са радом - казао нам је Милетић.



Подсетимо, Едита је након напуштања бенда "Министарке" и прекида сарадње са кућом ФМ ПЛаy била дужна да им исплати 150.000 евра, као "одштету за улагање у њу"., на крају је постигнут договор око мање цифре. Ручна бомба кашикара бачена је током ноћи, а на сву срећу нико није повређен јер су власници Милош Рогановић и Филип Милетић, као и њихови сарадници, у том тренутку били одсутни.

Извор:Курир/Телеграф Фото:АТА имагес/ Ана Паунковић

Коментари / 0

Оставите коментар