Edita saslušana zbog bombaškog napada, odbila poligraf!

Edita Aradinović (26) saslušana je jutros, u četvrtak 24. oktobra, u policiji, povodom nedavno bačene bombe na studio producentske kuće FM Play na Bežanijskoj kosi.

Zabava 24.10.2019 | 17:00
Edita saslušana zbog bombaškog napada, odbila poligraf!
U pitanju je producentska kuća FM Play - Miloša Roganovića i Filipa Miletića, sa kojima je Edita godinama sarađivala. Kako nezvanično saznajemo, Edita je na saslušanju priznala da su oni jedini sa kojima ne sarađuje i nema dobar odnos na estradi, ali da nema nikakve veze sa bombom bačenom na njihov studio.

Kako Kurir saznaje, kada su joj ponudili poligrafsko testiranje, Edita je u u konsultaciji sa advokatom odbila.

Povodom Editinog saslušanja pozvali smo Filipa, koji kaže:

- Ne smem ništa da otkrijem, zabranjeno mi je zbog policijske istrage koja još uvek traje. I Miloš i ja smo zadovoljni radom policije i kako napreduje rešavanje slučaja. Ne mešam se u rad policije, zato što odlično rade posao. Oni će, naravno, u stanicu pozvati svakog za koga oni misle da je potencijalni izvršitelj - kaže Filip za Telegraf JETSET.



- Još uvek sam u strahu zbog cele situacije, što je i normalno. Ni Miloš, ni ja, nemamo nijednu mrlju i nikad nismo bili povezani sa takvim stvarima, a kamoli sa bombom. To nije nešto što predstavlja našu svakodnevnicu i zato je i normalno da smo još uvek uplašeni. Trebaće vremena da prođe, da bi se sve to sleglo, ali je naravno događaj koji će zauvek ostaviti traumu. Najbitnije da se polako vraćamo na staro, počeli smo da renoviramo studio i počinjemo sa radom - kazao nam je Miletić.



Podsetimo, Edita je nakon napuštanja benda "Ministarke" i prekida saradnje sa kućom FM PLay bila dužna da im isplati 150.000 evra, kao "odštetu za ulaganje u nju"., na kraju je postignut dogovor oko manje cifre. Ručna bomba kašikara bačena je tokom noći, a na svu sreću niko nije povređen jer su vlasnici Miloš Roganović i Filip Miletić, kao i njihovi saradnici, u tom trenutku bili odsutni.

Izvor:Kurir/Telegraf Foto:ATA images/ Ana Paunković

Komentari / 0

Ostavite komentar