Ана Севић раскинула веридбу?!

Ана Севић и њен изабраник Данијел Недељковић недавно су окончали двогодишњу везу због неспоразума који нису успели да превазиђу, а наводно је за све крив Дарко Лазић

Забава 24.10.2019 | 15:00
Ана Севић раскинула веридбу?!
Интересантно је и то да је певачица пре неколико дана поставила њихову заједничку фотографију и Данијелу се захвалила на периоду који су провели заједно.

- Живот ти пошаље тако неке људе да би сазнали неке нове ширине и проширили видике... Сазнали шта желимо, а и шта не желимо. Спознали себе у неким другим димензијама и ситуацијама. Видели да можемо још више да волимо. Да смо много вреднији него што мислимо. Да постоје људи који и те како знају да воле, поштују и буду ослонац и темељ. Хвала ти на свакој секунди мог раста уз тебе, бескрајно сам ти захвална на свему што си учинио за мене и моје дете. Што си био ту. Волим те и хвала на свему што си учинио за нас - написала је Севићева.



Пар је наводно раскинуо веридбу због проблема који нису успели да реше. Према речима Анине блиске пријатељице, један од разлога је и Дарко Лазић.

- Да ли су заувек раскинули или је у питању само тренутни проблем, не могу да тврдим, али њих двоје већ неколико дана нису заједно. Видели сте да је Ана дошла да подржи Дарка на његовој промоцији пред концерт, а то није случајно. Лазић и Севићка јесу успели да реше несугласице које су имали, али она не би тек тако дошла да подржи бившег мужа. Сви говоре да је то један од разлога раскида Ане и Данијела. Можда, кад се страсти смире, њих двоје схвате да не могу једно без другог. Сви парови имају проблеме, па ће време да покаже. Засад од свадбе нема ништа - прича певачицина пријатељица.

Извор:Информемр.рс Фото:инстаграм/принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар