Ana Sević raskinula veridbu?!

Ana Sević i njen izabranik Danijel Nedeljković nedavno su okončali dvogodišnju vezu zbog nesporazuma koji nisu uspeli da prevaziđu, a navodno je za sve kriv Darko Lazić

Zabava 24.10.2019 | 15:00
Ana Sević raskinula veridbu?!
Interesantno je i to da je pevačica pre nekoliko dana postavila njihovu zajedničku fotografiju i Danijelu se zahvalila na periodu koji su proveli zajedno.

- Život ti pošalje tako neke ljude da bi saznali neke nove širine i proširili vidike... Saznali šta želimo, a i šta ne želimo. Spoznali sebe u nekim drugim dimenzijama i situacijama. Videli da možemo još više da volimo. Da smo mnogo vredniji nego što mislimo. Da postoje ljudi koji i te kako znaju da vole, poštuju i budu oslonac i temelj. Hvala ti na svakoj sekundi mog rasta uz tebe, beskrajno sam ti zahvalna na svemu što si učinio za mene i moje dete. Što si bio tu. Volim te i hvala na svemu što si učinio za nas - napisala je Sevićeva.Par je navodno raskinuo veridbu zbog problema koji nisu uspeli da reše. Prema rečima Anine bliske prijateljice, jedan od razloga je i Darko Lazić.

- Da li su zauvek raskinuli ili je u pitanju samo trenutni problem, ne mogu da tvrdim, ali njih dvoje već nekoliko dana nisu zajedno. Videli ste da je Ana došla da podrži Darka na njegovoj promociji pred koncert, a to nije slučajno. Lazić i Sevićka jesu uspeli da reše nesuglasice koje su imali, ali ona ne bi tek tako došla da podrži bivšeg muža. Svi govore da je to jedan od razloga raskida Ane i Danijela. Možda, kad se strasti smire, njih dvoje shvate da ne mogu jedno bez drugog. Svi parovi imaju probleme, pa će vreme da pokaže. Zasad od svadbe nema ništa - priča pevačicina prijateljica.

Izvor:Informemr.rs Foto:instagram/printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar