Свадба године се увелико спрема! Венчаница и кумови одабрани?!

Богдана Родић и Вељко Ражнатовић венчаће се 24. новембра, а током црквеног венчања Цецина снајка носиће њену венчаницу, по коју је певачица с Арканом ишла у Милано, па је платила 100. 000 марака. Касније, она ће се пресвући у тоалету светлих нијанси која се шије специјално за њу. Цеца и Анастасија своје хаљине за ово весеље, пак, увелико шију!

Забава 24.10.2019 | 11:00
Свадба године се увелико спрема! Венчаница и кумови одабрани?!
Уједињеним снагама, Богдана, Цеца и Анастасија такође су се посветиле уређењу сале у луксузном хотелу.

"Њих три се договарају око декорације, венчање се приближило, а оне желе да све буде савршено и да лепо угосте све званице. Биће пуно детаља и цвећа, не желе ништа да препусте случају, већ разматрају све опције које имају", рекао је извор.

"Цеца и Анастасија су одлучиле да не купују готове хаљине, већ да их сашију. Одабрале су моделе и сада следе пробе", истиче извор.



Будући брачни пар Ражнатовић има велико друштво, а за кумове су одабрали најбоље пријатеље са којима се друже готово целог живота. Богдани ће кума на венчању бити најбоља пријатељица из детињства, док ће Вељку кумовати пријатељ са Кипра. 

Познато је да Цеца Ражнатовић годинама поседује кућу на Кипру, те да су њена деца Вељко и Анастасија тамо проводили много времена и самим тим стекли и пријатеље, а Вељко је одлучио да пријатељство са једним од њих озваничи кумством.

У договору са Цецом, Богдана и Вељко су одлучили да испоштују традицију и старе српске обичаје.

"Пре венчања и свадбеног весеља Ражнатовићи ће се упутити у Тител по младу, а пре њене куповине сватови ће морати да оборе јабуку испред породичног дома Родића", објаснио је извор, па додао да тек затим следи црквено венчање, а онда и склапање грађанског брака.


Наводно, на весељу певаће Александра Младеновић, поред оркестра Аце Софронијевића и певачице Александре Дабић. "Цеца је Вељку и Богдани предложила да позову Александру да запева бројним званицама, а младенцима се допала идеја.

Фолк дива је након тога свој предлог изнела Младеновићевој, која се одушевила и одмах прихватила понуду", закључује извор.

Иначе, кад се Цеца удавала, та свадба проглашена је "свадбом деценије". Весеље се преносило на телевизији, тако да верујемо и да ће ово бити свадба године!

Извор:Курир.рс, Фото: Дамир Дервишагић, профимедиа/фотомонтажа

Коментари / 0

Оставите коментар