Svadba godine se uveliko sprema! Venčanica i kumovi odabrani?!

Bogdana Rodić i Veljko Ražnatović venčaće se 24. novembra, a tokom crkvenog venčanja Cecina snajka nosiće njenu venčanicu, po koju je pevačica s Arkanom išla u Milano, pa je platila 100. 000 maraka. Kasnije, ona će se presvući u toaletu svetlih nijansi koja se šije specijalno za nju. Ceca i Anastasija svoje haljine za ovo veselje, pak, uveliko šiju!

Zabava 24.10.2019 | 11:00
Svadba godine se uveliko sprema! Venčanica i kumovi odabrani?!
Ujedinjenim snagama, Bogdana, Ceca i Anastasija takođe su se posvetile uređenju sale u luksuznom hotelu.

"Njih tri se dogovaraju oko dekoracije, venčanje se približilo, a one žele da sve bude savršeno i da lepo ugoste sve zvanice. Biće puno detalja i cveća, ne žele ništa da prepuste slučaju, već razmatraju sve opcije koje imaju", rekao je izvor.

"Ceca i Anastasija su odlučile da ne kupuju gotove haljine, već da ih sašiju. Odabrale su modele i sada slede probe", ističe izvor.Budući bračni par Ražnatović ima veliko društvo, a za kumove su odabrali najbolje prijatelje sa kojima se druže gotovo celog života. Bogdani će kuma na venčanju biti najbolja prijateljica iz detinjstva, dok će Veljku kumovati prijatelj sa Kipra. 

Poznato je da Ceca Ražnatović godinama poseduje kuću na Kipru, te da su njena deca Veljko i Anastasija tamo provodili mnogo vremena i samim tim stekli i prijatelje, a Veljko je odlučio da prijateljstvo sa jednim od njih ozvaniči kumstvom.

U dogovoru sa Cecom, Bogdana i Veljko su odlučili da ispoštuju tradiciju i stare srpske običaje.

"Pre venčanja i svadbenog veselja Ražnatovići će se uputiti u Titel po mladu, a pre njene kupovine svatovi će morati da obore jabuku ispred porodičnog doma Rodića", objasnio je izvor, pa dodao da tek zatim sledi crkveno venčanje, a onda i sklapanje građanskog braka.


Navodno, na veselju pevaće Aleksandra Mladenović, pored orkestra Ace Sofronijevića i pevačice Aleksandre Dabić. "Ceca je Veljku i Bogdani predložila da pozovu Aleksandru da zapeva brojnim zvanicama, a mladencima se dopala ideja.

Folk diva je nakon toga svoj predlog iznela Mladenovićevoj, koja se oduševila i odmah prihvatila ponudu", zaključuje izvor.

Inače, kad se Ceca udavala, ta svadba proglašena je "svadbom decenije". Veselje se prenosilo na televiziji, tako da verujemo i da će ovo biti svadba godine!

Izvor:Kurir.rs, Foto: Damir Dervišagić, profimedia/fotomontaža

Komentari / 0

Ostavite komentar