ЛЕ: Партизан - тим за Манчестер...

Тотална офанзива! Натхо у средини уместо Шћекића, Сума испред њега. . .

Фудбал 24.10.2019 | 00:10
ЛЕ: Партизан - тим за Манчестер...
Страх од великана? Ни најмање! Саво Милошевић креће у лов на Црвене ђаволе. Са максимално офанзивним саставом, какав ће, рецимо, дочекати Астану или Спартак наредног викенда у Хумској.

Ништа дефанзивни блок испред одбране, ништа умерено нападачки састав, са „осигурањем“ у вези, већ пуном снагом напред. Па како буде у судару са великаном. Храброст. А, да ли је и лудост, како каже чувена реплика из филма „Ми нисмо анђели“, видећемо у четвртак увече.

Углавном, из тима ће изостати Александар Шћекић, човек задатка на великим утакмицама, које је те роле у дербијима и на европској сцени одрађивао готово без грешке. Идеја тренера Милошевића је да нападне Манчестер са свих страна, па ће уз Сашу Здјелара место у средини терена заузети Бибрас Натхо. Маестро из Израела ће гледати да из дубине шаље „лопте с очима“, у простор између линија енглеског тима и још боље – иза леђа одбране.

А, испред њега биће Сејдуба Сума, као главни креатор нападачких акција Партизана, који би требало да кретњом између последње линије и дефанзивних везиста Јунајтеда уноси пометњу у њихове редове и гура лопту најистуренијем Умару Садику. Наравно да ће у шпицу бити Садик, то просто и није питање избора. Јер, другог класичног нападача у тиму Партизана ни нема... Али и да има, Нигеријац је по свему заслужио да се одмери са дефанзивцима Манчестер јунајтеда.

По боковима место ће заузети Зоран Тошић десно, са великим мотивом да се докаже против свог бившег клуба, а лево Такума Асано, такође са великим мотивом, да покаже да је било места за њега у Арсеналу, али та радна дозвола...

У последњој линији тумбања неће бити: Владимир Стојковић на голу, а испред њега Немања Милетић, Бојан Остојић, Страхиња Павловић и Слободан Урошевић.

Све у свему, Партизан је решио да истера Ђаволе из Хумске, да појури три бода, која би га за три огромна корака приближила европском пролећу. Али, можда и више од тога, која би после много, много година донела навијачима радост због освојеног „скалпа“ једног великана.

Према томе, Партизан истрчати у саставу: Стојковић – Милетић, Остојић, Павловић, Урошевић – Здјелар, Натхо – Тошић, Сума, Асано – Садик.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар