Берон: Тешко је, али морамо да збијемо редове!

Амерички кошаркаш каже да има додатну мотивацију за победу против Барселоне.

Кошарка 24.10.2019 | 14:39
Берон: Тешко је, али морамо да збијемо редове!
Иза Црвене звезде је недеља великих промена. Након пораза од Крке у АБА лиги са места тренера отишао је Милан Томић па црвено-бели у прилично чудној ситуацији дочекују меч са Барселоном у Евролиги.

У табору Звезде се надају да ће из свега изаћи још јачи. Били Берон тврди да је веома тешко то што се догодило, али да екипа сада мора додатно да се "загреје" и направи добар резултат.

“Морамо да наставимо. Тешко је то што се десило, али на крају крајева, сутра нам долази Барселона. Знамо да ће навијачи бити уз нас. Ово није први пут да ми се десило у каријери, заправо четврти пут да сам остао без тренера у току сезоне. Сада морамо додатно да збијемо редове, да верујемо новом тренеру и да покушамо да одиграмо добро. Ако бисмо дошли до победе, то би било одлично за нас. Без обзира на то ко дође на место тренера, ми ћемо увек стремити напред”, изјавио је Американац.

Берон је пред меч са Барселоном добио могућност да отпутује у САД, пошто је у међувремену постао отац. Каже да то уопште неће утицати на његову енергију за меч против Каталонаца.

“Пун сам позитивне енергије. Нисам се баш много наспавао последње ноћи, али веома сам срећан и осећам неку врсту адреналина због свега”, рекао је Берон.

На питање да ли због свега има додатну мотивацију да сутра покаже добру партију, Били је имао кратак одговор.

“Наравно, све је ово једно потпуно ново исксутво”, закључио је кошаркаш Црвене звезде.

Извор: моззартспорт

Фото: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар