Beron: Teško je, ali moramo da zbijemo redove!

Američki košarkaš kaže da ima dodatnu motivaciju za pobedu protiv Barselone.

Košarka 24.10.2019 | 14:39
Beron: Teško je, ali moramo da zbijemo redove!
Iza Crvene zvezde je nedelja velikih promena. Nakon poraza od Krke u ABA ligi sa mesta trenera otišao je Milan Tomić pa crveno-beli u prilično čudnoj situaciji dočekuju meč sa Barselonom u Evroligi.

U taboru Zvezde se nadaju da će iz svega izaći još jači. Bili Beron tvrdi da je veoma teško to što se dogodilo, ali da ekipa sada mora dodatno da se "zagreje" i napravi dobar rezultat.

“Moramo da nastavimo. Teško je to što se desilo, ali na kraju krajeva, sutra nam dolazi Barselona. Znamo da će navijači biti uz nas. Ovo nije prvi put da mi se desilo u karijeri, zapravo četvrti put da sam ostao bez trenera u toku sezone. Sada moramo dodatno da zbijemo redove, da verujemo novom treneru i da pokušamo da odigramo dobro. Ako bismo došli do pobede, to bi bilo odlično za nas. Bez obzira na to ko dođe na mesto trenera, mi ćemo uvek stremiti napred”, izjavio je Amerikanac.

Beron je pred meč sa Barselonom dobio mogućnost da otputuje u SAD, pošto je u međuvremenu postao otac. Kaže da to uopšte neće uticati na njegovu energiju za meč protiv Katalonaca.

“Pun sam pozitivne energije. Nisam se baš mnogo naspavao poslednje noći, ali veoma sam srećan i osećam neku vrstu adrenalina zbog svega”, rekao je Beron.

Na pitanje da li zbog svega ima dodatnu motivaciju da sutra pokaže dobru partiju, Bili je imao kratak odgovor.

“Naravno, sve je ovo jedno potpuno novo isksutvo”, zaključio je košarkaš Crvene zvezde.

Izvor: mozzartsport

Foto: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar