Де Лаурентис најављује бомбу!

Ибрахимовић је моја жеља! Све зависи од тога шта ће сам играч одабрати. . .

Фудбал 24.10.2019 | 11:48
Де Лаурентис најављује бомбу!
Златану Ибрахимовићу уговор са ЛА Галаксијем истиче му у децембру и Ибра жели назад у Европу. Италија га највише привлачи, а његов менаџер Мино Рајола већ повлачи потезе. Помињало се претходних дана да га нуди Интеру, али сада се јавио први човек Наполија Аурелио де Лаурентис и истакао како је Златан његова жеља за зимски прелазно рок.

Ибра раније није крио жељу да заврши каријеру у Наполију, а уговор му истиче за два месеца у САД-у.

"Пре свега, он ми је пријатељ. Упознао сам га не као фудбалера већ као нормалну особу у Лос Анђелесу јер смо одседали у истом хотелу. Провели смо неколико изузетних дана, позвао сам њега, његову супругу и веома љубазну децу и имали смо вечеру заједно", почео је причу Де Лаурентис.

Жеља постоји код Де Лаурентиса да дође до сарадње.

"Када видит некога, он је на терену једно, а ван терена сасвим друго. Он је моја жеља, али зависи од њега, не од мене. Свако има своју логику. Прича се о томе неколико месеци", рекао је Де Лаурентис.

Ибра има 38 година и већ је током каријере правио велике успехе у Италији где је носио дрес Јувентуса, Интера и Милана. Сада се иде ка томе да би могао поново да заигра на Апенинима, али овога пута у дресу Наполија. Шта мислите, како би изгледала та сарадња?

Де Лаурентису би Ибра одлично дошао и у сврху маркетинга...

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар