De Laurentis najavljuje bombu!

Ibrahimović je moja želja! Sve zavisi od toga šta će sam igrač odabrati. . .

Fudbal 24.10.2019 | 11:48
De Laurentis najavljuje bombu!
Zlatanu Ibrahimoviću ugovor sa LA Galaksijem ističe mu u decembru i Ibra želi nazad u Evropu. Italija ga najviše privlači, a njegov menadžer Mino Rajola već povlači poteze. Pominjalo se prethodnih dana da ga nudi Interu, ali sada se javio prvi čovek Napolija Aurelio de Laurentis i istakao kako je Zlatan njegova želja za zimski prelazno rok.

Ibra ranije nije krio želju da završi karijeru u Napoliju, a ugovor mu ističe za dva meseca u SAD-u.

"Pre svega, on mi je prijatelj. Upoznao sam ga ne kao fudbalera već kao normalnu osobu u Los Anđelesu jer smo odsedali u istom hotelu. Proveli smo nekoliko izuzetnih dana, pozvao sam njega, njegovu suprugu i veoma ljubaznu decu i imali smo večeru zajedno", počeo je priču De Laurentis.

Želja postoji kod De Laurentisa da dođe do saradnje.

"Kada vidit nekoga, on je na terenu jedno, a van terena sasvim drugo. On je moja želja, ali zavisi od njega, ne od mene. Svako ima svoju logiku. Priča se o tome nekoliko meseci", rekao je De Laurentis.

Ibra ima 38 godina i već je tokom karijere pravio velike uspehe u Italiji gde je nosio dres Juventusa, Intera i Milana. Sada se ide ka tome da bi mogao ponovo da zaigra na Apeninima, ali ovoga puta u dresu Napolija. Šta mislite, kako bi izgledala ta saradnja?

De Laurentisu bi Ibra odlično došao i u svrhu marketinga...

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar