Господски манири Маурисија Покетина...

Биће веома тешко у Београду! Одмерена изјава менаџера Тотенхема после лаке победе његовог тима.

Фудбал 23.10.2019 | 11:48
Господски манири Маурисија Покетина...
Током претходних месец дана Маурисио Покетино био је под највећим притиском у каријери пошто је његова екипа била у кризи резултата, чак се причало и о његовој смени...

Стога не треба посебно наглашавати колико је победа над Црвеном звездом (5:0), тек друга у последњих осам утакмица за Спурсе, била важна за његове играче на пољу самопоуздања и повратка на победнички колосек.

Због тога је у изјави после меча могао да ликује због чега су их толико критиковали, да додатно велича тријумф своје екипе и још много других ствари које тренери раде...

Уместо тога Маурисио Покетино рекао је да је вечерашња победа над Црвеном звездом веома важна за енглески клуб уз подсећање да су и они недавно примили седам голова против Бајерна - када је тиму из Минхена "све улазило" у мрежу.

"Веома важан резултат за нас, пре свега због самопоуздања. Веома се добро осећам. Ово је велики корак, добар резултат, али само три бода. Следи много тешких утакмица", казао је Покетино који потом као да је желео да умањи блиставу представу својих играча.

"Мораћемо много напорно да радимо да бисмо прошли групу. Биће веома тешко у Београду, све је отворено", навео је Покетино.

Утакмица између Тотенхема и Звезде у Београду играће се 6. новембра.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар