Gospodski maniri Maurisija Poketina...

Biće veoma teško u Beogradu! Odmerena izjava menadžera Totenhema posle lake pobede njegovog tima.

Fudbal 23.10.2019 | 11:48
Gospodski maniri Maurisija Poketina...
Tokom prethodnih mesec dana Maurisio Poketino bio je pod najvećim pritiskom u karijeri pošto je njegova ekipa bila u krizi rezultata, čak se pričalo i o njegovoj smeni...

Stoga ne treba posebno naglašavati koliko je pobeda nad Crvenom zvezdom (5:0), tek druga u poslednjih osam utakmica za Spurse, bila važna za njegove igrače na polju samopouzdanja i povratka na pobednički kolosek.

Zbog toga je u izjavi posle meča mogao da likuje zbog čega su ih toliko kritikovali, da dodatno veliča trijumf svoje ekipe i još mnogo drugih stvari koje treneri rade...

Umesto toga Maurisio Poketino rekao je da je večerašnja pobeda nad Crvenom zvezdom veoma važna za engleski klub uz podsećanje da su i oni nedavno primili sedam golova protiv Bajerna - kada je timu iz Minhena "sve ulazilo" u mrežu.

"Veoma važan rezultat za nas, pre svega zbog samopouzdanja. Veoma se dobro osećam. Ovo je veliki korak, dobar rezultat, ali samo tri boda. Sledi mnogo teških utakmica", kazao je Poketino koji potom kao da je želeo da umanji blistavu predstavu svojih igrača.

"Moraćemo mnogo naporno da radimo da bismo prošli grupu. Biće veoma teško u Beogradu, sve je otvoreno", naveo je Poketino.

Utakmica između Totenhema i Zvezde u Beogradu igraće se 6. novembra.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar