Мирослав мора хитно да ради ДНК по налогу суда!

О суђењу фолк певача Мирослава Илића и његове бивше љубави Мирјане Антоновић око утврђивања очинства Девона већ годинама не престаје да се прича, а она је сада изнела нове детаље, који су изненадили многе.

Забава 23.10.2019 | 15:00
Мирослав мора хитно да ради ДНК по налогу суда!
- Драги моји пријатељи, добре вести! Као што већ знате, судиница која је водила наш случај је пребачена на ново место и оставила нас је без судије. Девин је у задњи час остао у Америци због тога што су одложили рочиште до даљњег. Требало је почети изнова и због тога је Девин тада одлучио да пређе на међународни суд. Сутра, дан после конференције за штампу, смо изненада добили нову судиницу, која је рекла да жели да заврши овај случај што пре. Наредила је да Мирослав и Девин принесу примерак за ДНК анализу у року од 30 дана - навела је Мирјана на друштвеним мрежама.



- Рекла је да њу не занимају сведоци, него само ДНК. Споменула је да је нашла налог за ДНК међу папирима, који стоји од самог почетка случаја. Налог, који није стигао до нашег адвоката. Видећемо шта ће даље да се одвија. Ако не буде тако како је рекла, у том случају се предаје комплетан случај на међународни суд, да они све реше. Увек ваша Мирјана - додала је она.

Мирјана је, подсетимо, недавно изнела тврдње да су јој Илић и његова супруга претили, о чему се нашироко писало и причало.

Извор:Ало.рс Фото:Масанори Јошида/Ало

Коментари / 0

Оставите коментар