Miroslav mora hitno da radi DNK po nalogu suda!

O suđenju folk pevača Miroslava Ilića i njegove bivše ljubavi Mirjane Antonović oko utvrđivanja očinstva Devona već godinama ne prestaje da se priča, a ona je sada iznela nove detalje, koji su iznenadili mnoge.

Zabava 23.10.2019 | 15:00
Miroslav mora hitno da radi DNK po nalogu suda!
- Dragi moji prijatelji, dobre vesti! Kao što već znate, sudinica koja je vodila naš slučaj je prebačena na novo mesto i ostavila nas je bez sudije. Devin je u zadnji čas ostao u Americi zbog toga što su odložili ročište do daljnjeg. Trebalo je početi iznova i zbog toga je Devin tada odlučio da pređe na međunarodni sud. Sutra, dan posle konferencije za štampu, smo iznenada dobili novu sudinicu, koja je rekla da želi da završi ovaj slučaj što pre. Naredila je da Miroslav i Devin prinesu primerak za DNK analizu u roku od 30 dana - navela je Mirjana na društvenim mrežama.- Rekla je da nju ne zanimaju svedoci, nego samo DNK. Spomenula je da je našla nalog za DNK među papirima, koji stoji od samog početka slučaja. Nalog, koji nije stigao do našeg advokata. Videćemo šta će dalje da se odvija. Ako ne bude tako kako je rekla, u tom slučaju se predaje kompletan slučaj na međunarodni sud, da oni sve reše. Uvek vaša Mirjana - dodala je ona.

Mirjana je, podsetimo, nedavno iznela tvrdnje da su joj Ilić i njegova supruga pretili, o čemu se naširoko pisalo i pričalo.

Izvor:Alo.rs Foto:Masanori Jošida/Alo

Komentari / 0

Ostavite komentar