ЛШ - Дегенек: Ово је добар фудбалски час!

Нећемо бити утучени. . .  "Играмо наш домаћи фудбал и било би боље да је сваке недеље против Партизана, Војводине, Ниша. . . ", казао је штопер Црвене звезде после пораза од Тотенхема.

Фудбал 23.10.2019 | 08:38
ЛШ - Дегенек: Ово је добар фудбалски час!
Милош Дегенек један је од оних који увек стану пред медије и када је добро и када није, тако да је без икаквог устручавања говорио после пораза од Тотенхема (5:0).

У изјави за ТВ Арена Спорт после утакмице казао је да је проблем настао у рано примљеним головима, али и да није лако играти против играча светске класе каквих Тотенхем у својим редовима има на прегршт и то су они показали на терену.

"Никако нам није ишло на руку што смо у првих 15 губили 2:0... То нам баш није требало, реализовали су сваку шансу. Кејн је најбољи шпиц на свету, даје гол из сваке ситуације, као и Сон, али мислим да смо играли добро у пар неких момената, имали смо и шутеве у оквир гола, али научићемо на овоме. Имамо предност код куће због навијача и све је отворено", казао је Дегенек у даху.

Наставио је да хвали играче Спурса који су овом победом изашли из кризе.

"Играли су финале Лиге шампиона, двапут добили Сити, види се да су јачи, развијенији од нас, имају ту могућност, играју сваке недеље јаке утакмице, али бићемо бољи. Ово је добар фудбалски час где можемо да научимо доста. Ми ћемо бити још бољи у Београду, али играти против оваквих играча ти доноси да видиш шта ти фали", свестан је Дегенек шансе за Звезду.

Обећао је да ће Црвена звезда бити боља и боља из године у годину, а да би се то десило верује да је неопходан и јачи шампионат Србије.

"Мислим да је велика разлика што они играју против врхунских екипа сваке седмице, али добро и ми играмо наш домаћи фудбал и било би боље да је сваке недеље против Партизана, Војводине, Ниша...", испричао је Милош Дегенек и окренуо се на меч у Београду.

"Биће скроз другачија утакмица, ми можемо да идемо у Београд да добијемо ту утакмицу и све се мења. Нема шта да нас ово утуче!"

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар