LŠ - Degenek: Ovo je dobar fudbalski čas!

Nećemo biti utučeni. . .  "Igramo naš domaći fudbal i bilo bi bolje da je svake nedelje protiv Partizana, Vojvodine, Niša. . . ", kazao je štoper Crvene zvezde posle poraza od Totenhema.

Fudbal 23.10.2019 | 08:38
LŠ - Degenek: Ovo je dobar fudbalski čas!
Miloš Degenek jedan je od onih koji uvek stanu pred medije i kada je dobro i kada nije, tako da je bez ikakvog ustručavanja govorio posle poraza od Totenhema (5:0).

U izjavi za TV Arena Sport posle utakmice kazao je da je problem nastao u rano primljenim golovima, ali i da nije lako igrati protiv igrača svetske klase kakvih Totenhem u svojim redovima ima na pregršt i to su oni pokazali na terenu.

"Nikako nam nije išlo na ruku što smo u prvih 15 gubili 2:0... To nam baš nije trebalo, realizovali su svaku šansu. Kejn je najbolji špic na svetu, daje gol iz svake situacije, kao i Son, ali mislim da smo igrali dobro u par nekih momenata, imali smo i šuteve u okvir gola, ali naučićemo na ovome. Imamo prednost kod kuće zbog navijača i sve je otvoreno", kazao je Degenek u dahu.

Nastavio je da hvali igrače Spursa koji su ovom pobedom izašli iz krize.

"Igrali su finale Lige šampiona, dvaput dobili Siti, vidi se da su jači, razvijeniji od nas, imaju tu mogućnost, igraju svake nedelje jake utakmice, ali bićemo bolji. Ovo je dobar fudbalski čas gde možemo da naučimo dosta. Mi ćemo biti još bolji u Beogradu, ali igrati protiv ovakvih igrača ti donosi da vidiš šta ti fali", svestan je Degenek šanse za Zvezdu.

Obećao je da će Crvena zvezda biti bolja i bolja iz godine u godinu, a da bi se to desilo veruje da je neophodan i jači šampionat Srbije.

"Mislim da je velika razlika što oni igraju protiv vrhunskih ekipa svake sedmice, ali dobro i mi igramo naš domaći fudbal i bilo bi bolje da je svake nedelje protiv Partizana, Vojvodine, Niša...", ispričao je Miloš Degenek i okrenuo se na meč u Beogradu.

"Biće skroz drugačija utakmica, mi možemo da idemo u Beograd da dobijemo tu utakmicu i sve se menja. Nema šta da nas ovo utuče!"

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar