Да ли је први пик НБА драфта претежак?!

Има 130 килограма и оперисано колено! Зајон Вилијамсон ипак неће почети НБА сезону када и остали играчи у Америци. Пред њим је опоравак од хируршког захвата.

Кошарка 24.10.2019 | 20:21
Да ли је први пик НБА драфта претежак?!
Начин на који игра први "пик" са НБА драфта Зајон Вилијамсон (19) још у време његових колеџ дана наговештавао је да би могао да има проблем са коленима када уђе на највећу сцену.

Нажалост, те прогнозе се обистињују.

Након што је у првом наступу на НБА Летњој лиги повучен са припрема до старта предсезоне, крупном Вилијамсону је утврђена повреда колена због које неће играти шест до осам недеља.

Снажни кошаркаш огромних физичких способности, херој колеџа Дјук, стигао је као огромна звезда у Њу Орлеанс Пеликансе, али је и даље питање када ће заиграти за свој нови тим.

С обзиром на то да је висок 201 центиметар и да је тежак 130 килограма, логична су била питања да ли је његова килажа превелики проблем за бављење кошарком на начин на који он игра.

Према писању НБА инсајдера Шамса Шараније са портала "Стадиум", Пеликанси сматрају да не постоји проблем са његовом тежином и да то није препрека.

Време ће показати да ли су у праву...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар