Da li je prvi pik NBA drafta pretežak?!

Ima 130 kilograma i operisano koleno! Zajon Vilijamson ipak neće početi NBA sezonu kada i ostali igrači u Americi. Pred njim je oporavak od hirurškog zahvata.

Košarka 24.10.2019 | 20:21
Da li je prvi pik NBA drafta pretežak?!
Način na koji igra prvi "pik" sa NBA drafta Zajon Vilijamson (19) još u vreme njegovih koledž dana nagoveštavao je da bi mogao da ima problem sa kolenima kada uđe na najveću scenu.

Nažalost, te prognoze se obistinjuju.

Nakon što je u prvom nastupu na NBA Letnjoj ligi povučen sa priprema do starta predsezone, krupnom Vilijamsonu je utvrđena povreda kolena zbog koje neće igrati šest do osam nedelja.

Snažni košarkaš ogromnih fizičkih sposobnosti, heroj koledža Djuk, stigao je kao ogromna zvezda u Nju Orleans Pelikanse, ali je i dalje pitanje kada će zaigrati za svoj novi tim.

S obzirom na to da je visok 201 centimetar i da je težak 130 kilograma, logična su bila pitanja da li je njegova kilaža preveliki problem za bavljenje košarkom na način na koji on igra.

Prema pisanju NBA insajdera Šamsa Šaranije sa portala "Stadium", Pelikansi smatraju da ne postoji problem sa njegovom težinom i da to nije prepreka.

Vreme će pokazati da li su u pravu...

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar