Коби Брајант више не иде на НБА утакмице!

"Погледаћу резултат на телефону!" Легенда сада има неке друге приоритете.

Кошарка 24.10.2019 | 10:13
Коби Брајант више не иде на НБА утакмице!
Коби Брајант одиграо је последњи такмичарски меч у пролеће 2016. године, када је спектакуларно завршио каријеру убацивши 60 поена. Скоро три и по године касније, "Мамба" прати најјачу лигу, али не толико да због ње пропуста тренутке са својим ћеркама.

У овом тренутку, Брајант више размишља о својој породици него о НБА лиги. Приоритет су му супруга Ванеса, као и три ћерке.

"Имам живот и имам дневну рутину. Није да не желим да идем на утакмице Лејкерса, већ ћу радије купати најмлађу ћерку (рођену у јуну ове године) или јој певати Барнијеве песме. Играо сам 20 година и недостајали су ми раније ти тренуци. Одлазак у Стејплс центар сада значи да пропуштам шансу да проведем вече са децом, а знам како те ствари брзо пролазе..." 

"Када нисам са њима, хоћу да будем сигуран да апсолутно мора да буде тако. Радије ћу да будем са њима него да радим било шта друго", рекао је Коби, петоструки НБА шампион.

Док Коби буде гледао ћерку на терену, Лејкерси и Клиперси ће играти велики меч. У дресу Клиперса играће новајлије, Каваи Ленард и Пол Џорџ, који су читавог пролећа били довођени у везу са Лејкерсима, али ипак су одабрали да не дођу у свлачионицу Леброна Џејмса.

Коби мисли да је управо "Тхе Кинг" био разлог те њихове одлуке.

"Сигуран сам да Каваи хоће да проба како је побеђивати без Леброна. Можда је иста ствар и са Џорџом. Мислим да желе изазов, да пробају нешто ново. Не мислим да то има везе са Лејкерсима, већ само са околностима и стањем ствари које је већ било у Ел-Еју када су бирали. Верујем да су хтели да створе нешто ново", рекао је Брајант о "новим" Клиперсима.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар