Kobi Brajant više ne ide na NBA utakmice!

"Pogledaću rezultat na telefonu!" Legenda sada ima neke druge prioritete.

Košarka 24.10.2019 | 10:13
Kobi Brajant više ne ide na NBA utakmice!
Kobi Brajant odigrao je poslednji takmičarski meč u proleće 2016. godine, kada je spektakularno završio karijeru ubacivši 60 poena. Skoro tri i po godine kasnije, "Mamba" prati najjaču ligu, ali ne toliko da zbog nje propusta trenutke sa svojim ćerkama.

U ovom trenutku, Brajant više razmišlja o svojoj porodici nego o NBA ligi. Prioritet su mu supruga Vanesa, kao i tri ćerke.

"Imam život i imam dnevnu rutinu. Nije da ne želim da idem na utakmice Lejkersa, već ću radije kupati najmlađu ćerku (rođenu u junu ove godine) ili joj pevati Barnijeve pesme. Igrao sam 20 godina i nedostajali su mi ranije ti trenuci. Odlazak u Stejpls centar sada znači da propuštam šansu da provedem veče sa decom, a znam kako te stvari brzo prolaze..." 

"Kada nisam sa njima, hoću da budem siguran da apsolutno mora da bude tako. Radije ću da budem sa njima nego da radim bilo šta drugo", rekao je Kobi, petostruki NBA šampion.

Dok Kobi bude gledao ćerku na terenu, Lejkersi i Klipersi će igrati veliki meč. U dresu Klipersa igraće novajlije, Kavai Lenard i Pol Džordž, koji su čitavog proleća bili dovođeni u vezu sa Lejkersima, ali ipak su odabrali da ne dođu u svlačionicu Lebrona Džejmsa.

Kobi misli da je upravo "The King" bio razlog te njihove odluke.

"Siguran sam da Kavai hoće da proba kako je pobeđivati bez Lebrona. Možda je ista stvar i sa Džordžom. Mislim da žele izazov, da probaju nešto novo. Ne mislim da to ima veze sa Lejkersima, već samo sa okolnostima i stanjem stvari koje je već bilo u El-Eju kada su birali. Verujem da su hteli da stvore nešto novo", rekao je Brajant o "novim" Klipersima.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar