Видео: Невиђени скандал!

Олимпијакосови хулигани прекинули меч Лиге шампиона за младе?! Бајерн је у том тренутку водио са 4:0. . .

Фудбал 22.10.2019 | 19:17
Видео: Невиђени скандал!
Љубав према клубу је једно, али ово је већ нешто сасвим друго. И грчки медији у глас пишу: срамота! Срамота је оно што су хулигани урадили данас у Атини. Ипак су ово омладинци. Клинци који се тек уче фудбалу. Али најватреније присталице грчког великана очигледно нису могле да прихвате да им Бајерн чупа уши на домаћем терену, па су на исти и улетели и прекинули меч на одређени период.

У том тренутку Бајерн је водио са 4:0, био је 84. минут, чекало се само да судија прекине агонију младих Олимпијакосових играча, али је мучење потрајало. Хулигани са палицама у рукама, њих око 80 који су са спорне улице улетели на терен, одједном су се појавили крај аут линије, па су омладинци домаћег тима испрва штитили госте. Мада саме играче на терену нису нападали.

По медијима има разних информација, једни кажу да су се навијачи су се залетели на клупе, да су кренули да покупе сву спортску опрему одатле?! Други тврде да су напали малобројне навијаче Бајерна, али да су се умешали “обичне“ или у овом случају боље рећи нормалне присталице Олимпијакоса и стале у заштиту Немаца.

Међутим, било је и повређених - четири Бајернова навијача. Можда и родитељи неких од дечака или људи из клуба, тешко је сад рећи.

Неколико минута сви су у неверици посматрали шта се дешава, играчи Бајерна су се склонили, Олимпијакос се наравно извинио гостима из Бајерна, али нема апсолутно никакве сумње да се неће на овоме завршити.

Уефа ће реаговати. Ко зна како, јер овако нешто никад нисмо видели.

Кад је меч на крају завршен, играчи су се мало добацивали лоптом на центру игралишта, после неколико секунди судија је означио крај. Срамотно.



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар