Video: Neviđeni skandal!

Olimpijakosovi huligani prekinuli meč Lige šampiona za mlade?! Bajern je u tom trenutku vodio sa 4:0. . .

Fudbal 22.10.2019 | 19:17
Video: Neviđeni skandal!
Ljubav prema klubu je jedno, ali ovo je već nešto sasvim drugo. I grčki mediji u glas pišu: sramota! Sramota je ono što su huligani uradili danas u Atini. Ipak su ovo omladinci. Klinci koji se tek uče fudbalu. Ali najvatrenije pristalice grčkog velikana očigledno nisu mogle da prihvate da im Bajern čupa uši na domaćem terenu, pa su na isti i uleteli i prekinuli meč na određeni period.

U tom trenutku Bajern je vodio sa 4:0, bio je 84. minut, čekalo se samo da sudija prekine agoniju mladih Olimpijakosovih igrača, ali je mučenje potrajalo. Huligani sa palicama u rukama, njih oko 80 koji su sa sporne ulice uleteli na teren, odjednom su se pojavili kraj aut linije, pa su omladinci domaćeg tima isprva štitili goste. Mada same igrače na terenu nisu napadali.

Po medijima ima raznih informacija, jedni kažu da su se navijači su se zaleteli na klupe, da su krenuli da pokupe svu sportsku opremu odatle?! Drugi tvrde da su napali malobrojne navijače Bajerna, ali da su se umešali “obične“ ili u ovom slučaju bolje reći normalne pristalice Olimpijakosa i stale u zaštitu Nemaca.

Međutim, bilo je i povređenih - četiri Bajernova navijača. Možda i roditelji nekih od dečaka ili ljudi iz kluba, teško je sad reći.

Nekoliko minuta svi su u neverici posmatrali šta se dešava, igrači Bajerna su se sklonili, Olimpijakos se naravno izvinio gostima iz Bajerna, ali nema apsolutno nikakve sumnje da se neće na ovome završiti.

Uefa će reagovati. Ko zna kako, jer ovako nešto nikad nismo videli.

Kad je meč na kraju završen, igrači su se malo dobacivali loptom na centru igrališta, posle nekoliko sekundi sudija je označio kraj. Sramotno.



Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar