Шапоњић једини без минута у Атлетику!

Није му лако, али његово време ће доћи! Менаџер Миха Млакар о случају српског нападача. . .

Фудбал 24.10.2019 | 09:54
Шапоњић једини без минута у Атлетику!
Резервни голман Антонио Адан одиграо је 24 минута, упола мање 19-годишње десно крило Родриго Рикелме. Само још Иван Шапоњић није добио ни минут од Дијега Симеона да бар покуша да навијачима покаже зашто га је мимо свих очекивања Атлетико овог лета довео из Бенфике.

Португалски медији писали су и да је разлог био тај што је менаџер Михо Млакар приликом преговора о продужетку сарадње са Јаном Облаком инсистирао да Мадриђани ангажују и 22-годишњег нападача. На припремама је чак и имао неке солидне роле, али у конкуренцији Дијега Косте и Алвара Морате једноставно није могао до шансе.

А шта о томе сада каже Млакар?

“Шапоњић је веома талентован момак, вредно ради сваког дана и чека да дође прилика. Сигуран сам да ће је и бити и да ће показати Атлетиковим навијачима да заслужује да носи овај дрес. Тешко му је, јер једини у целом тиму није добио ни минут да демонстрира жељу да обрадује публику. Једноставно, није добио шансу. Али тек је стигао у нови клуб, мора вредно да ради и његово време ће доћи“, оптимиста је Млакар.

Уосталом, ни Облаку није у Мадриду све текло као по лоју кад је тек стигао. И он је морао да чека свој тренутак.

“Да, то је истина, али сваки играч има свој пут. Само је битно да се бориш и да зграбиш прилику кад се укаже. Облак је то већ урадио и сада је најбољи голман на свету и прилично сам сигуран да ће и Шапоњић имати опције само кад добије шансу“.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар