ЛЕ: Јунајтед чека уврнуто вече у Београду!

Кад је 1:1 добар резултат за Олеа. . . ! Фудбалски експерт Скај спорта и бивши играч Арсенала, Чарли Николас, прогнозира догађаје у Лондону и Београду.

Фудбал 23.10.2019 | 13:42
ЛЕ: Јунајтед чека уврнуто вече у Београду!
Судар Срба и Енглеза у Европи…

Острвљани су велики фаворити у оба дуела који се играју у оквиру Лиге шампиона и Лиге Европе. Српски првак Црвена звезда гостовала је у уторак Тотенхему, док ће Партизан угостити у четвртак Манчестер јунајтед.

Бивши играч Арсенала и Селтика Чарли Николас ради као фудбалски експерт за "Скај спорт". Очекује да "пијевци" убједљиво побиједе у Лондону, док му је за дуел црно-бијелих и "црвених ђавола" другачија прогноза.

"Тотенхем има императив и побједа му је морање. Имао је среће против Вотфорда… Покетино је ту направио седам промјена, највише што је икада направио и није добио прави одговор. Алдервирелд и Фертонген не желе да буду у клубу уопште због тога што им није понуђен уговор, па је цијела ситуација дисфункционална. Сон им даје гарантовану брзину и продоре, са и без лопте. Увијек би требало да игра поред Харија Кејна по мом мишљењу. Звезда ће имати подршку, али ће и Тотенхем изаћи бијесан", сматра Николас.

Његова прогноза је да ће Тотенхем побиједити 3:0!

Манчестер јунајтед у Хумској…

"Не памтим да сам икад гледао Јунајтед, чак и онај у лошој форми да испуцава лопту 50, 60 метара само да би добио мало простора за дисање. Марсијал је спреман за Партизан и вјероватно ће бити стартер, Рашфорд је био стартер, играо је добро и дао је гол Ливерпулу. Солскјер ће позади играти са четворицом али средина не може да држи лопту. Скот Мектоминеј и Фред не могу да додају. Биће са Партизаном још једно уврнуто вече за Јунајтед, али мислим да ће 1:1 бити добар резултат за њих, а то нешто говори", рекао је Николас.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар