LE: Junajted čeka uvrnuto veče u Beogradu!

Kad je 1:1 dobar rezultat za Olea. . . ! Fudbalski ekspert Skaj sporta i bivši igrač Arsenala, Čarli Nikolas, prognozira događaje u Londonu i Beogradu.

Fudbal 23.10.2019 | 13:42
LE: Junajted čeka uvrnuto veče u Beogradu!
Sudar Srba i Engleza u Evropi…

Ostrvljani su veliki favoriti u oba duela koji se igraju u okviru Lige šampiona i Lige Evrope. Srpski prvak Crvena zvezda gostovala je u utorak Totenhemu, dok će Partizan ugostiti u četvrtak Mančester junajted.

Bivši igrač Arsenala i Seltika Čarli Nikolas radi kao fudbalski ekspert za "Skaj sport". Očekuje da "pijevci" ubjedljivo pobijede u Londonu, dok mu je za duel crno-bijelih i "crvenih đavola" drugačija prognoza.

"Totenhem ima imperativ i pobjeda mu je moranje. Imao je sreće protiv Votforda… Poketino je tu napravio sedam promjena, najviše što je ikada napravio i nije dobio pravi odgovor. Aldervireld i Fertongen ne žele da budu u klubu uopšte zbog toga što im nije ponuđen ugovor, pa je cijela situacija disfunkcionalna. Son im daje garantovanu brzinu i prodore, sa i bez lopte. Uvijek bi trebalo da igra pored Harija Kejna po mom mišljenju. Zvezda će imati podršku, ali će i Totenhem izaći bijesan", smatra Nikolas.

Njegova prognoza je da će Totenhem pobijediti 3:0!

Mančester junajted u Humskoj…

"Ne pamtim da sam ikad gledao Junajted, čak i onaj u lošoj formi da ispucava loptu 50, 60 metara samo da bi dobio malo prostora za disanje. Marsijal je spreman za Partizan i vjerovatno će biti starter, Rašford je bio starter, igrao je dobro i dao je gol Liverpulu. Solskjer će pozadi igrati sa četvoricom ali sredina ne može da drži loptu. Skot Mektominej i Fred ne mogu da dodaju. Biće sa Partizanom još jedno uvrnuto veče za Junajted, ali mislim da će 1:1 biti dobar rezultat za njih, a to nešto govori", rekao je Nikolas.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar