НБА 2019/20 (други дио): Шампион, МВП, Фила, Бостон...

Има ли још некога? Упознајте Источну конференцију где конкуренција неће бити толико јака као на супротној страни Америке, али довољно добра да уживамо у утакмицама на Истоку НБА лиге.

Кошарка 22.10.2019 | 22:50
НБА 2019/20 (други дио): Шампион, МВП, Фила, Бостон...
Ове сезоне Источна конференција у НБА лиги остаће без српских представника, али ће нам понудити узбудљиве младе момке који могу у годинама које долазе да направе тас на ваги Истока тежим од оног на Западу.

Најбољи нападач данашњице је стигао на Исток, али ћемо остати ускраћени расподије у игри Кевина Дурента, макар ове сезоне. Да не дужимо увод, прелазимо на представљање тимова.

Крећемо!

Атлантик дивизија

БОСТОН СЕЛТИКС

Бред Стивенс улази у сезону са доста "чистијим" тимом. Кајри је отишао и тако вероватно направио велику услугу Бостону. Сигурно играч са најбољом контролом лопте у лиги, изузетан нападач био је превише за Бостон.

Ако је одлазак Кајрија највећи добитак за Бостон, онда је одлазак Хорфорда највећи губитак за Селтиксе. Био је играч који је увек знао шта да уради са лоптом. Играо је јако добру одбрану на Јанису у плејофу. Искусан играч, стабилан и што је битно, прави тимски човек. Биће тешко надокнадити његов одлазак.

Стигао је Кемба Вокер да покуша да уради нешто више, јер у Хорнетсима једноставно нису способни за било шта осим голе борбе за избегавање последњег места на Истоку. На Кемби ће бити велики терет вође, али уз Бреда Стивенса, сигуран сам да ће направити још већи искорак у каријери.

Бостон, као најјача одбрамбена екипа у лиги, сада има тим који је способан да "растури" друге одбраном. Тренер је додатни гарант. Џејлен Браун је око договора за нови уговор, то би могао да буде X фактор који ће одредити правац Бостона. Хејворд сада има чисту сезону да покаже да Бостон није погрешио када се толико трудио да га доведе из Јуте. Повреда је далеко иза њега.

Отворена питања су: Да ли Тејтум може да изађе из своје сенке и постане константна претња у нападу? Да ли ће танка центарска линија "укопати" наде Селтикса? Да ли ће Карсон Едвардс, који би могао бити крађа на драфту, добити озбиљне минуте?

Када се добију јасни одговори на ова питања, може се озбиљније одредити докле може да догура ова екипа. Прогноза је да могу сигурно до полуфинала.

БРУКЛИН НЕТС

Преузевши кључеве Њујорка, Нетси су постали озбиљна претња на Истоку. Кени Еткинсон ради јако добре ствари, али сада је стигао Кајри и биће потребно много живаца уклопити њега у екипу, али више екипу са њим.

Уместо у Никсе, Дурент је стигао у Нетсе. Пропустиће сезону 19/20, али је он улог за следеће сезоне и гарант напада на титулу од идуће. У тандему са Кајријем, ово би могла бити прилично јака екипа. Њих двојица одговарају један другом карактерно, а чини се да Ирвинг поштује ауторитет који доноси Кевин Дурент.

Нетси пре свега имају тим. Нема ту великих звезда. Расела је заменио Ирвинг и то је највећа промена. Џерет Ален је добио велику помоћ под кошем, јер је стигао ветеран ДеАндре Џордан који је одлучио да дође у Бруклин. Њих двојица ће сигурно знати како да закључају рекет и обезбеде доста офанзивних скокова.

Спенсер Динвиди је сјајно кренуо прошле сезоне када га је повреда пресекла. Исто се десило са Карисом Лавертом. Ради се о два јако квалитетна играча, где је ЛаВерт неко у кога франшиза Нетса много верује. Показао је висок ниво игара, очекује се да настави још боље ове сезоне.

Џо Херис је већ естаблирани тројкаш, победник Алл стар такмичења. Позван у репрезентацију која се није прославила, али је већ позив довољна мотивација за овог момка који је одиграо прилично захвално у Кини. Тореан Принс је стигао из Атланте, па ће се борити за минутажу са Херисом.

Најслабији део тима је позиција четири, где је питање шта ће се дешавати са Родионсем Куруцем. Проблеми који су га снашли и даље су ту, видећемо како ће се све одвијати. Плеј-оф би требао да буде сигуран за Нетсе.

ЊУЈОРК НИКС

Велике звезде су их заобишле, иако је било већ виђено да ће Дурент осванути у "Великој јабуци". На крају су довели квалитетне играче, али далеко да је ико од звезда лиге стигао у чувени Медисон Сквер Гарден.

Никси су тим за које би свака прогноза била итекако сумњива. Узели су Ар Џеј Берета, звезду Дјука, чији је шут јако упитан. На Дјуку је убацио преко 22 поена, али само 30 одсто шута за три и нешто око 45 одсто за два. Није толико окренут разигравању, али му физичке предиспозиције дају за право да се такмичи већ сада на највишем нивоу. Од Кевина Нокса је очекује да подигне ниво своје игре и постане један од носилаца.

Пејтон ће вероватно почињати као плеј, док ће Никилина вребати из сенке своју шансу. Елингтон може донети квалитетног шута у екипу Никса, што ће им сигурно добро доћи споља. Питање је где наћи место Денису Смиту, без сумње великом таленту, али неснађеног у лиги.

Највећа звезда ће бити Џулијус Рендле који долазе после фантастичне сезоне у Њу Орлеансу. Квалитетан у сваком погледу, Никси очекују да им донесе макар много утакмица који ће их држати у седиштима до краја. Таж Гибсон ће морати да помаже на центру младом Мичелу Робинсону који је постао машина за блокаде и скокове.

Два проблематична лика, Боби Портис и Маркус Морис држаће суверено позицију четири. Обојица су дошла, јер су овде могли да добију највише пара. Никси су коцка, много тога зависи од тога како почну сезону. Врло лако кола могу да крену низбрдо и то великом брзином.

ФИЛАДЕЛФИЈА СИКСЕРС

Још јачи него прошле године. Још тежи него прошле године. Још виши него прошле године. Да ли је то довољно за финале Истока или можда лиге?

Сиксерси имају само два играча који су нижи од 190 центиметара где ће само Треј Бурк имати неке минуте. Појачали су се. Отишао је Батлер и сада лопта може прећи код других. Од носилаца се може очекивати више, пре свега од Симонса. Обећао је да ће покушавати више да шутира, а видели смо да је дефинитивно поправио шут.

Физичка спремност Џоела Ембида ће бити сечиво које ће висити над главама свих људи у Филаделфији. Зато је доведен Ал Хорфорд, како би се Ембид што више одмарао и био спреман за одлучујуће утакмице када дође плејоф. Тобајас Херис је остао без Бобија, али је добио цементирано место у постави и довољан број шутева. Био је прилично продуктиван прошле сезоне.

Џош Ричардсон је стигао из Мајамија, као њихов најбољи шутер и баш то ће требати Филаделфији у тренутку када је Џеј Џеј Редик отишао јужније међу Пеликане. Заир Смит би сада могао да добије своју прилику на бековским позицијама, јер су ту прилично танки. Захвални Кајл О’Квин је ту да обезбеди одмор Ембиду и Хорфорду.

Филаделфија је озбиљан кандидат за, макар, финале Истока. Чак већи фаворит за финале лиге, него Милвоки Бакси.

ТОРОНТО РЕПТОРС

Најјачу дивизију на Истоку затварају актуелни шампиони. Отишао је Кавај Ленард и вероватно однео са собом кључеве одбране титуле. Све је исто, само њега нема.

Лаури је додао још годину уговора за ни мало низак хонорар. Паскал Сјакам је продужио уговор и обавезао се на вишегодишњу верности. Масаи Уђири је обезбедио да губитак буде што мањи, јер су сви знали да ће Кавај отићи и поред освојене титуле.

Серж Ибака и Марк Гасол ће руководити центарском линијом. Ако је Гасол разбудио, онда се Ибака поново родио у Торонту. Заиста је одиграо маестралну сезону. Саиграчи из репрезетанције ће покушати да што више амортизују одсуство Каваја Ленарда.

На позицији три су се појачали доласком Стенлија Џонсона и Холиса Џеферсона који могу донети солидан квалитет, пре свега тимског игром. Фред Ван Влит ове сезоне не би требало да чека плеоф како би почео да игра, ако Торотно мисли да стигне до плејофа уопште. Његове далекоменте тројке ће бити итекако од помоћи у борби за плејоф.

Оно у шта не верујем су могућности Ника Нурса. Има је Ленарда, ако ћемо реално, били су на корак од испадања против Бакса. Сада нема Каваја. Улазак у плејоф би био максимум.

Централна дивизија

ЧИКАГО БУЛС

Славна времена никако да се врате, а по свему судећи проћи ће још доста времена. Упркос томе, Булси имају више него занимљиву екипу ове сезоне.

Добили су јако квалитетног, по фризури упечатљивог рукија, Кобија Вајта. Добар нападач, који је после само једне сезоне на Каролини стигао у НБА лигу. Многи му прогнозирају доста минута у постави Булса, посебно што се све више губи вере у Криса Дана, иако изгледа много боље него што је изгледао у Вулвсима.

Томаш Саторански је стигао после индивидуално одличне сезоне у Визардсима, па одмах након тога и репрезентацији, где је блистао. Када на то додате Зека Лавина, који је, гледајући припремне утакмице, решио да настави са терорисањем противничким кошева. Арсидиаконо, који је одиграо пристојну сезону, чека своју шансу из сенке.

На крилима су Ото Портер, који је одиграо своју најбољу сезону од доласка у лигу и Лаури Марканен, на кога не треба трошити речи. Марканен и Лавине ће бити главне офанзивне полуге младог тима Булса. Када на то додате Тадејуса Јанга, који у оваквим екипама итекако зна да пронађе своју улогу, Булси могу бити далеко од дна табеле.

Булси су на центру погодили са Венделом Картером, сада су му додали талентованог Данијела Гафорда са Арканзаса. Занимљива екипа, млада, пуна потенцијала, која би за сезону или две могла да буде опасан конкурент на Истоку.

КЛИВЛЕНД КАВАЛИРС

Вратили су се на стара подешавања, када су многи избегавали Кливленд. Не видим да ће ове сезоне нешто значајно направити, осим избегавања последњег места. Немају разлог за танковање, можда више за трејд који би укључио Кевина Лава.

Део који је узбудљив у овој екипи су бекови. Рукију од претходне сезоне, Колину Секстону, који се разбудио негде око половине сезоне, додали су још једног фантастичног плеја, Даријуса Гарланда. Ово ће условити да Секстон пређе на позицију два, евентуално се допуњује са Гарландом, док би Кларксон био цементиран на позицији два. Одиграо је статистички добру сезону, мада није било толико тешко међу таквим Кавсима.

Брендон Најт је ту, ако га се сећате. Велики таленат, без сумње сјајан играч, са великим упитником који ће скакутати изнад његове главе током сезоне. Може ли пронаћу ту искру у себи или не? Ако је одговор потврдан, може донети доста Кавсима. Ниска крила покрива само Чеди Осман, што је прилично танко, без да умањујем очигледан напредак Османа у свих сегментима игре. 

Све остале су високи крилни играчи и центри. Кевин Лав ће шутирати у недоглед, скупљати скокове и пунити статистику, па докле стигну тако. Тристан Томпсон се, бар се чини, истргао из канџи реалитy породице, па се можемо надати добрим играма. Лери Ненс ће закуцавати, као некад отац у истом том дресу.

Све преко позиције 12. би био приличан успех за Кавсе.

ДЕТРОИТ ПИСТОНС

Могуће је да ћу бити мало субјективан, јер сам слаб на ову франшизу. Пистонси би ове сезоне требало да изгледају боље него прошле. Двејн Кејси има више опција у нападу и здравог Блејка Грифина. Само је потребно да уразуми Андре Драмонда да ипак не треба да шутира за три поена и пола посла је решено.

Довели су Тима Фрејжера, у нади да ће поновити партије из Њу Орлеанса, када је био играч у кога сте могли да гледате када вам требају поени. Дерик Роуз, са својим великим повратком, може да пружи доста у дресу Пистонса ако му Драмонг и Грифин отворен простор за јуриш. Поправио је доста шут, оног момента када је изгубио могућност за некадашње сулуде кретње.

Грифин је изузетно напредовао. Смањио је летење, а додао разноврност у шуту и игри леђима ка кошу. Прошле године је, гледано статистички, играо најбољу сезону. Ако буде здрав овакви Пистонси су сигурни учесници плејофа, после је све могуће када имате таквог играча. Поред њега, Драмонд би требао да одигра квалитетну сезону, ако ништа због висине следећег уговора.

Ту су Маркиф Морис, Снел и Кенард који су играчи задатка, спремни да одраде све што Кејси нацрта. Појачања у виду Геловеја увек су захвална и додају још један слој квалитета, када је помоћ Реџију Џексону у питању. Ту је и повратник у НБА лигу, чувени Исо Јое о коме не треба трошити речи. Сигурни плеј-оф учесници, рекао бих.

ИНДИЈАНА ПЕЈСЕРС

Оладипо се не враћа још увек. Богдановић, иако ветеран, узео је добар део на себе прошле сезоне, али сада више није ту. Строга рука Нејта МекМилана би требала да среди горућа стања и уради неко мало чудо како би Индијана осванула у плеј-офу.

Стигао је Малком Брогдон после статистични бруталне сезоне у Баксма. Поред Јаниса и Мидлтона, постао је огромна претња за сваку одбрану. Јако прецизан играч, који не троши много лопти. Питање је како ће се снаћи сада када су све очи уперене у њега, до повратка Оладипа.

Браћа Холидеј су се нашла на истом месту, недостају само Џру Холидеј, мада није искључено да се и он појави у једном моменту у истом дресу, што би био прави куриозитет. Арон је показао да се већ може озбиљно рачунати на њега, поред тога ту су Џереми Лемб и Ти Џеј МекКонел да појачају опасност на шуту.

Слабост се може јавити на крилним позицијама где немају дубоку ротацију. Ти Џеј Ворен је најозбиљнији играч, ако узмемо у обзир да су ту Даг МекДермот и Ти Џеј Лиф. На центрима поседују квалитет какав не виђамо често у лиги. Сабонис и Тарнер су страшни заштитници обруча и скакачи. Сабонис је показао да израста у брутално доброг центра.

Ту су негде око плејофа. Повратак Оладипа следеће године може дати боост мотору Пејсерса, само је питање какав ће се вратити. До тада треба да дају више од себе.

МИЛВОКИ БАКС

Званични МВП долази из њиховим редова. Имају сјајног тренера. Сви су их видели као сигурне учеснике финала, али Ленард није мислио тако. Јанис жели још једну МВП сезону, а то желе и сви становници Висконсина.

Нема сумње да је одлазак Брогдона ослабио шутерски потенцијал Бакса. Да би Јанис био убојит, потребно је ширење игре до максимума. Истина је негде између. Јанис из сезоне у сезону унапређује шут, али то и даље изгледа лоше за гледати. Крис Мидлтон је добио велике паре које би ове сезоне требало дебело да оправда.

Корвер и Весли Метјуз су управо доведени да би донели ширину у игри, само је упитно колико могу. Корвер је већ увелико ветеран, Метјуз изгубљен у свемиру. Бледсо је велика мистерија. Није константан и то је највећи проблем за Баксе. Сада има идеалну прилику да постане трећа нападачка опција и мора је искористити. 

Бакси су почели да скупљају браћу, па су тако поред браће Адетокунбо, ту и браћа Лопез. Бруку се придружио Робин, па би Бакси требало да буду мирни када је рекет у питању. Брук ће да шутира, Робин ће да скупља.

Џорџ Хил је ту, да донесе сигурност у преносу лопте и контроли игре. Пет Конаутон је спреман да скаче до плафона, а Донте ДиВићенцо да покаже свој шутерски потенцијал.

Јанис је гарант за финале, ако ико ишта може да гарантује. Ако поново претходну сезону, а посебно ако унапреди своју игру, Бакси могу имати јако добру прилику да нападну титулу.

Југоисточна дивизија

АТЛАНТА ХОКС

Најузбудљивији на Истоку НБА лиге. Препуно суперталентованих играча, од којих неће сви постати суперстарови, али добар део има велике шансе за то.

Да је Тре Јанг играо целу сезону као други део сезоне, прилично сам сигуран да би зарадио награду рукија године. Био је импресиван. И не само по броју поена, већ по свим потезима које смо гледали. Непредвидиве асистенције, шутеви из трка, кошеви за победу, начин на који је водио екипу. Све. Иако иритира када га видите, нема сумње да је играч који ће бити велика звезда лиге. Поред њега, Џон Колинс је страшно напредовао. Заслуге за то иду Јангу, који контролом и креирањем акција, доноси довољно простора и слободне Колинсу да ради оно што ради.

На све то је стигао Кем Редиш. Екстремно талентовани крило, на позицији која је Атланти горела. Радна етика није адут Редиша и ако то поправи могао би да буде нова, велика звезда Хокса. Поред њега је стигао Деандре Хантер, коме се предвиша блистава будућност у лиги. Када на то додате Кевина Хертера, који је сипао тројке без задршке, имате јако добру, младу екипу.

Ту су наравно и ветерани. Супер ветарани, као што је Винс Картер, који може још тога да понуди. Иван Тарнер и Џабари Паркер (који није ветеран, али изгледа тако) делују као коцкање, али могу испасти добре подршке младим снагама Атланте. Алан Креб је још један у низу јаких подршки младићима. Ту је и Чендлер Парсонс, ако га се уопште и сећате. Шта ће бити са њим, само бог зна.

Како би стари новинари рекли, Атланта је успела да направи идеалан спој младости и искуства. Једну младу петорку, препуну потенцијала и другу, старију, која може и даље доста да пружи. Искрено, надам се сигурном учешћу Хокса у плејофу.

ШАРЛОТ ХОРНЕТС

Они су већ резервисали НБА Леагуе Пасс за гледање плејофа. Тешко да ишта могу учинити осим борбе да не буду предмет исмевања. Купчак и Џордан су и даље ту, иако је било најава да ће Мајк одустати од франшизе.

Понудили су прилично "тежак" уговор Терију Розиру, који је једва чекао да изађе из сенке. Велики део стручњака сумња да је Розир спреман за лидерску улогу у НБА тиму. На бази којих бројки је успео да добије уговор, не знам заиста, али свака му част. Мишљења сам да ће ово бити нешто као експеримент Даласа са Херисоном Барнсом.

Можда најчистији део тима су високи играчи. Бијомбо би могао да направи једну лепу индивидуалну сезону у оваквом тиму. Сигурно је да ће имати прилику да скупља доста лопти, јер ће се Батум и Розир такмичити ко ће више шутнути. Девонте Грејем би могао показати део свог талента који није показао прошле сезоне.

Кид Гилхирст ће одиграти своју солидну сезону још једном, док сви чекају Бриџиса. Дао је назнаке да може бити нешто више од машине за закуцавање. Време је да покаже део свог репертора, ван куцања. 

Вили Ернангомез се враћа са самопоуздањем после титуле у Кини. Коди Зелер и Марвин Вилијамс су јако корисни играчи, али не играчи који могу направити било какву разлику. Чека их жестока борба за макар 20 победа.

МАЈАМИ ХИТ

Пет Рајли је одиграо на карту са именом Џими Батлер. Када су сви мислили да ће Џими пут Запада, он је остао на Истоку, који му је изгледа омиљен, после неславног излета у Минесоти.

Када се прича о Мајамију, прича се о дисциплини, чврстој руци Пета Рајлија и начина на који играчи постану атлетске звери када стигну у његове руке (сви осим Шека, њему није могао ништа). Када се анализира сезона која долази, сви забораве на Диона Вејтерса, који је препородио управу у Мајамију. Исекла га је повреда, али је сада поново здрав и спреман да свој шут и продор искористи како би се екипа Хита нашла у плејофу.

Горан Драгић се вратио и то их чини још конкурентнијим на Истоку. Руки, Тајлер Хиро, је показао какву руку има у припремним утакмицама. Бивши шутер Кентакија је једна од оних пуре схоотера које не добијате тако често. Кендрик Нан би требао добити дозирану минутажу, па је до њега како ће је искористити.

Винслоу и Џонс су ту пре свега да скачу и својим физикалијама поременте противничке одбране. Винслоу је одиграо јако, јако добро прошле сезоне. Јудонис Хазлем је и даље ту, неизоставни део Рајлијевог Мајамија.

Џејмс Џонсон и Кели Олиник чекају да се “побију” са било ким како би остварили што већи број победа. Долазак Мејерса Ленарда је сигурно боље решење од незаинтерсованог Вајтсајда, тако да би Мајами, поред Бама Адебаја, могао да има квалитетан рекет.

Они су пре свега ратничка екипа, што Батлер воли, јер је и сам ратничког духа. Играће на ивици, ту око осме позиције. Верујем да ће се некако угурати у плеј-оф, али је велика конкуренција међу екипама "шуњалицама".

ОРЛАНДО МЕЏИК

Први ривал Мајамија има амбиције. Да ли их заснива на здравим основама или не, велико је питање. Доста фактора постоји у једначини која треба да пружи одговор могу ли до плејофа или не. 

Никола Вучевић је продужио уговор, када су сви мислили да ће кренути пут Сакрамента и појачати српску колонију. Одлучио је да остане и покуша поново са Орландом. Није искључено да, ако ствари не крену добро, трејд дође у оптицај. Ерон Гордон је шутерски унапредио своју игру прошле сезоне и то може да радује бучне навијаче у Орланду.

Најјачи део екипе су позиције четири и пет. Поред поменутог двојца, ту су млади Џонатан Ајзак и Мо Бамба који ће улазити као измене за стартере. Мо Бамба би требао да добије више минута и покаже зашто многи верују у њега и његове способности. Пре свега тренер Клифорд треба да почне да верује у њега.

Фурније и Теренс Рос треба да пруже поене споља, где више верује у позитивни утицај Роса на игру, него Фурнијеа. Ди Џеј Агустин игра одлично у Орланду, пронашао се потпуно на Флориди. Управа је решила да пружи шансу некадашњем рукију године, Мајклу Картеру-Вилијамсу, па остаје да видимо колико може.

Е сад долазимо до њега. Велика звезда колеџ кошарке, Маркел Фулц, дошао је у Орландо, јер су једино они желели да сачекају потпуно опоравка његовог рамена. Да не улазимо у то, да ли је заиста била тако јака повреда или не, чини се да је Фулц опорављен. Показао је јако добре игре у припремном периоду и вратио самопоуздање. Ово слободно запамтите негде - ако он буде бар на 70 одсто својих игара које су га довеле на тако високу позицију на драфту, ето Орланду реална борбе за плеј-оф.

ВАШИНГТОН ВИЗАРДС

Франшиза у коју, поред Шарлота, могу доћи солидни играчи које би Вашингтон наградио дебелим уговором, јер нема коме да подели паре. Повредом Џона Вола, ова екипа је пала на последња места као редовни учесник. Вол се вероватно враћа тек следеће сезоне.

Иако су сви мислили да ће Бредли Бил отићи, он је решио да узме максимални уговор. Бил је постао легитимни офанзивна сила кога би сваки тим у лиги пожелео. Јесте остао због количине новца, али сигурно да верује да може нешто направити са овим тимом.

Разлог за то је долазак Ајзее Томаса који жели да оживи своју каријеру у Вашингтону. Пропустиће сам почетак сезоне, али ће том паузом комплетно санирати повреде које су га мучили. Здрав Томас, са расположеним Билом, може да донекле обрадује навијаче који и даље чекају прву звезду, Џона Вола.

Иш Смит ће бити стартер у недостатку Томаса на почетку сезоне, па ето прилике да своје игре подигне на највиши могући ниво и поправи утисак из Пистонса. Крлини центри не постоје у постави Визардса. Бертанса не рачунам у крилне центре због физикалија, па треба рачунати да то да ће потражити решење на тржишту слободних агената. Има ту занимљивих играча за њих попут Кармела, Симонса, Денга и осталих.

Вашингтон ће водити битку, али битку на дну табеле, за број победа који је довољан да не би били најгори тим лиге, мада ће бити близу томе.

Прогноза пласмана на Истоку, где је највећа борба за место са којег се као последњи улази у плеј-оф:

1. Милвоки Бакс
2. Филаделфија Сиксерс
3. Бостон Селтикс
4. Детроит Пистонс
5. Индијана Пејсерс
6. Торонто Репторс
7. Бруклин Нетс
8. Атланта Хокс
9. Мајами Хит
10. Орландо Меџик
11. Чикаго Булс
12. Њујорк Никс
13. Вашингтон Визардс
14. Кливленд Кавалирс
15. Шарлот Хорнетс

То би било то за ову сезону. Као што већина зна, наредних шест сезона Арена Спорт ТВ ће преносити велики број НБА утакмица. 

Нека игре почну!

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар