Двоструки првак Европе први гост турнира у Добоју 2020.

Потписан уговор! Турнир ће бити одржан од 18. до 22. августа наредне године.

Остали спортови 24.10.2019 | 08:19
Двоструки првак Европе први гост турнира у Добоју 2020.
Рукометни клуб ППД Загреб, дугогодишњи шампион Хрватске, али и учесник СЕХА лиге и Лиге шампиона, прво је сигурни гост добојске Слоге на ТВ Турниру шампиона 2020. године.

Делегација турнира, који је ове године одржан по 51. пут, предвођена предсједником Извршног одбора Енесом Суљкановићем, гостовала је у главном граду Хрватске гдје је одржала низ састанака са. портпаролом Рукометног савеза Хрватске Драгом Ћосићем, предсједником РС Загреба и освајачем Купа ИХФ са бањалучким Борцем 1991. године Божидаром Јовићем, те представницима клуба, са којим је договорена сарадња.

Истовремено, у поводу 55 година постојања добојског ТВ Турнира шампиона, Суљкановић и диркетор РК Загреб, Ведран Шупуковић су потписали уговор о учешћу двоструког првака Европе на 52. Међународном ТВ Турниру шампиона "Добој 2020" који ће се одржати од 18. до 22. августа наредне године.

''Радимо све што је у нашој моћи да добојски турнир из године у годину напредује, како по питању учесника, тако и када је сама организација у питању. За посљедњи Турнир, одигран у августу ове године, добили смо низ похвала, тако да смо одлучили да више ништа не препуштамо случају већ да свака наредна смотра мора бити боља и успјешнија. Радује ме да смо договорили дугорочну сарадњу нашег Турнира и РК Загреб, али и РС града Загреба, на чијем челу је некадашњи рукометаш Борца и златни олимпијац, Божидар Јовић. У свему томе, велику захвалност дугујемо легендарном Веселину Вујовићу, садашњем тренеру Загреба, који је дао свој допринос у реализацији овог, за нас веома важног, пројекта. Очекујем да у наредним данима тачно прецизирамо све детаље наше будуће сарадње'', истакао је Енес Суљкановић.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар