Dvostruki prvak Evrope prvi gost turnira u Doboju 2020.

Potpisan ugovor! Turnir će biti održan od 18. do 22. avgusta naredne godine.

Ostali sportovi 24.10.2019 | 08:19
Dvostruki prvak Evrope prvi gost turnira u Doboju 2020.
Rukometni klub PPD Zagreb, dugogodišnji šampion Hrvatske, ali i učesnik SEHA lige i Lige šampiona, prvo je sigurni gost dobojske Sloge na TV Turniru šampiona 2020. godine.

Delegacija turnira, koji je ove godine održan po 51. put, predvođena predsjednikom Izvršnog odbora Enesom Suljkanovićem, gostovala je u glavnom gradu Hrvatske gdje je održala niz sastanaka sa. portparolom Rukometnog saveza Hrvatske Dragom Ćosićem, predsjednikom RS Zagreba i osvajačem Kupa IHF sa banjalučkim Borcem 1991. godine Božidarom Jovićem, te predstavnicima kluba, sa kojim je dogovorena saradnja.

Istovremeno, u povodu 55 godina postojanja dobojskog TV Turnira šampiona, Suljkanović i dirketor RK Zagreb, Vedran Šupuković su potpisali ugovor o učešću dvostrukog prvaka Evrope na 52. Međunarodnom TV Turniru šampiona "Doboj 2020" koji će se održati od 18. do 22. avgusta naredne godine.

''Radimo sve što je u našoj moći da dobojski turnir iz godine u godinu napreduje, kako po pitanju učesnika, tako i kada je sama organizacija u pitanju. Za posljednji Turnir, odigran u avgustu ove godine, dobili smo niz pohvala, tako da smo odlučili da više ništa ne prepuštamo slučaju već da svaka naredna smotra mora biti bolja i uspješnija. Raduje me da smo dogovorili dugoročnu saradnju našeg Turnira i RK Zagreb, ali i RS grada Zagreba, na čijem čelu je nekadašnji rukometaš Borca i zlatni olimpijac, Božidar Jović. U svemu tome, veliku zahvalnost dugujemo legendarnom Veselinu Vujoviću, sadašnjem treneru Zagreba, koji je dao svoj doprinos u realizaciji ovog, za nas veoma važnog, projekta. Očekujem da u narednim danima tačno preciziramo sve detalje naše buduće saradnje'', istakao je Enes Suljkanović.

Izvor: mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar