Додик дао зелено свјетло за рушење Ћорића

Сукоби унутар Градског одбора СНСД Бијељина све више ескалирају, о чему свједочи и посљедњи састанак премијера РС и потпредсједника СНСД Радована Вишковића са члановима Градског одбора, на којем је изнесен низ оптужби на рад предсједника бијељинског СНСД Недељка Ћорића и његових најближих сарадника.

Република Српска 21.10.2019 | 13:03
Додик дао зелено свјетло за рушење Ћорића
Сједница, која је одржана у уторак 15. октобра, протекла је у наелектрисаној и нимало пријатној атмосфери, каже за портал „Дешавања у Бијељини“ добро обавијештен извор из врха бијељинског СНСД.

На почетку сједнице Радован Вишковић је рекао да је он повјереник и да је задужен за рад ГО СНСД у Бијељини и Зворнику. Рекао је да зна да у градском одбора СНСД Бијељина није сјајно стање, али ће покушати да то поправи, каже наш саговорник.

Први члан ГО СНСД који је изразио незадовољство страначким радом Ћорића био је Владимир Радуловић, предсједник мјесног одбора, иначе запослен у ЈУ ''Воде Српске''.

Милицу Марковић не занимају локални него само републички избори

Наставила је Милица Марковић, бивши посланик у ПС БиХ која је према ријечима нашег саговорника, изнијела салву оптужби на рачун Ћорића и његових сарадника.

„Марковићева је оптужила Ћорића за нерад, за, како она каже, губљење кондиције за предстојеће изборе, за несарадњу са врхом странке, као и за незаконито запошљавање, а успут је рекла и да није заинтересована за локалне изборе, него само за републичке“, каже наш саговорник.

Миловановић о Косановићу

Директних прозивки Ћорића није било од стране Мирослава Миловановића, директора ЈУ ''Воде Српске'' каже наш саговорник, али истиче да је Миловановић, ипак био оштар, али према члану ''тима'' предсједника ГО СНСД Бијељина Радету Косановићу, руководиоцу рудника на Р и ТЕ Угљевик.

Миловановић је говорио о свом часном односу према Градском одбору СНСД Бијељина послије губитка избора 2014. године , када је из моралних разлога напустио мјесто предсједника, али је и даље остао веома активан у истој. Он није директно прозивао предсједника Ћорића, али јесте једнога из, како каже, ''тима'' Недељка Ћорића, Косановић Радета, каже наш извор и истиче да је Косановић одговорио Миловановићу, али да је био веома збуњен и преплашен, и са изговором да зна извор тих података.

„Миловановић му је рекао да се он, као директор РиТЕ Угљевик, на веома брз начин обогатио, када је ријеч о некретнинама, аутима и још неким финансијским стварима“, преноси наш извор.

Миловановић иначе важи за особу који има директну комуникацију са Милорадом Додиком, а посебно са Жељком Цвијановић, што се за Недељка Ћорића никако не може рећи, јер ту комуникацију још увијек успоставља преко посредника, каже наш саговорник, настављајући да је чак и ријеткост пронаћи на Гоогле заједничку фотографију Додика и Ћорића.

Живић критиковао Ћорића, тражи имовинске картоне функционера СНСД у Бијељини

Још један говорник који је имао само лоше ријечи за рад Недељка Ћорића био је Мићо Живић, актуелни одборник СНСД у локалном парламенту. Живић је био бијесан, љут, незадовољан страначким радом, са директним оптужбама на рачун рада предсједника ГО СНСД Бијељина Недељка Ћорића, и колега из клуба одборника СНСД.

Живић је такође, како наводи саговорник портала Дешавања у Бијељини, тражио да се прегледају имовински картони свих функционера СНСД у Бијељини од 2006. године па до данас укључујући и његов, те да се исти презентују јавности, како би грађани јасно видјели ко се у бијељинском СНСД борио за општи а ко за лични интерес.

Живић је био напустио СНСД, а одборнички мандат је освоји на листи Успјешне Српске - др Златко Максимовић, али и уз обилату помоћ бијељинског СДС који је омогућио бројање гласова и за одборничку листу на бирачком мјесту 46А у Амајлијама, каже наш саговорник.

Оптужбе на рачун свих из врха странке упутио је и Мирослв Босиљчић, актуелни савјетник у ЈУ ''Воде Српске''.

Митровић о својој личној жртви

Пун гнијева и незадовољства, каже наш саговорник, био је Војин Митровић, актуелни посланик у ПС БиХ, који је, такође, упутио оптужбе на рачун Ћорића и његових сарадника „Митровић је изнио аргументовано свој успјех на претходним изборима, око 30.000 гласова. Говорио је о својој личној жртви 2014, када је приступио, поново, СНСД, као и заслугама за функционисање странке у претходном периоду“, каже наш саговорник.

Кнежевић брани Ћорића

Оптужбе на рачун Ћорића покушао је да ублажи Драган Кнежевић из Батковића, актуелни помоћник министра пољопривреде за ветеринарство, који је према ријечима нашег саговорника углавном говорио афирмативно о раду Ћорића и постигнутом успјеху на претходним изборима.

У заштиту Ћорића стао је и Васо Арсеновић, директор Електро-Бијељине, одбијајући нападе и оптужбе претходних говорника.

Новаковић критиковао Вуловића

За говорницу је изашао и Љубиша Новаковић, дугогодошњи члан СНСД, иначе запослен у АД ''Водовод и канализација'', који, према нашем извору, никада никога не штеди и углавном аргументовано износи чињенице.

Могло се примијетити да је на почетку стао у одбрану челних људи СНСД у Бијељини као и лично предсједника Недељка Ћорића, доказујући његов успјешан рад у странци од избора 2008. године, али и од 2016. године када је изабран за предсједника странке у Бијељини, јер је, како каже Новаковић, прије тога владао општи хаос и анархија у СНСД, рекао је наш саговорник.

Новаковић је оштро критиковао и Младена Милића, директора Фонда ПиО, шефа Изборног штаба СНСД на протеклим изборима, да је много значаја дао директорима, хвалећи њихов рад, а не водећи рачуна о њиховим негативним стварима.

Љубиша је најкритичније изнио рад, односно нерад појединих директора, конкретно Душка Вуловића, оптужујући га за незалагање на претходним изборима, да није заслужио ни да буде у СНСД послије претходних странака, да је у СНСД само због личног интереса, да се на свим изборима страховито обогатио. Успут је истог и питао може ли демантовати, а није имао ни разлога да било шта демантује“, каже наш саговорник.

„Љубиша је замолио све оне који нешто значе у странци, а прије тога је Недељка Ћорића упозорио и молио га да нађе заједнички језик са онима који значе странци, конкретно Милицом Марковић, Војином Митровићем, Мирославом Миловановићем, као и другима који су битни за странку, као и све друге да не буду само дрим појединци него да се уједине и буду дрим тим који ће да воде изборе ка успјеху СНСД и коначном успјеху у граду Бијељина“, објашњава наш саговорник.

Ћорић о свом поштењу

Сам Ћорић демантовао је све оптужбе, говорећи о свом поштеном и честитом раду, истичући да се не осјећа одговорним ни за шта, јер нема ниједне мрље у свом раду.

„Ћорић је говорио о свом активном, поштеном и честитом раду у периоду када је преузео странку као предсједник СНСД у Бијељини, али у претходном периоду када је учествовао на многим изборним циклусима, о хуманитарном раду, издвајању личних средстава и да је подржавао све претходне кандидате по било ком основу и на било ком нивоу. На оптужбе да има некретнине рекао да све што пронађу, нека му отуђе и нека преузму“, каже наш саговорник и истиче да је Ћорић говорио о, на неки начин, дискриминацији њега, само због тога што није из Бијељине.

Наш извор каже и да је Ћорић замолио за сарадњу и заједнички рад, како би СНСД коначно добио градоначелника у Бијељини и имао што већи број одборничких мјеста.

Вишковић: Стање у бијељинском СНСД је алармантно

Завршну ријеч узео је премијер Радован Вишковић, који је констатовао да је знао да је стање веома тешко, али да није претпостављао да је у бијељинском СНСД оволико алармантно.

Ћорић на стакленим ногама

Оно што је сигурно послије овог састанка, више је него очигледно да Ћорић стоји на стакленим ногама, када је у питању његов статус у СНСД. Након жустре расправе и оптужби да је предсједник бијељинског СНСД приватизовао странку у Бијељини, да су он и неколицина њему оданих људи узурпирали бројне функције и бенефиције, да запошљавају своје кадрове, а да СНСД тавори, а све то у присуству премијера РС, сасвим је сигурно да је Ћорићева тренутна позиција под озбиљним знаком питања.

План за рушење Ћорића

Поставља се питање зашто су баш сада појединци из врха Градског одбора СНСД кренули у обрачун са Недељком Ћорићем. Циљ и једне и друге стране је кандидатура за градоначелника Бијељине.

СНСД у Бијељини је под руководством Ћорића на протеклим изборима остварио одличан резултат тако да Ћорић себе већ види као кандидата за градоначелника на предстојечим локалним изборима 2020. године.

Али оних који себе у СНСД виде на мјесту кандидата за градоначелника има још, и то баш међу онима који сада руше Ћорића.
Њихов циљ је да се Ћорић смијени или што више дискредитује и ослаби прије редовних унутарстраначких избора у СНСД који су планирани за мјесец фебруар 2020. године.

Како сазнаје портал Дешавања у Бијељини, Милорад Додик је прије пар дана обавио телефонски разговор са једним високопозиционираним функционером СНСД у Бијељини и дао зелено свјетло да се настави са рушењем Недељка Ћорића са мјеста предсједника локалног СНСД.

За страначког ''шефа'' није страна ни опција да предсједник странке у Бијељини буде из једног, а кандидат за градоначелника Бијељине из другог табора, али како каже наш саговорник, на крају ће ипак бити како ''шеф'' каже.

Повратак отписаних

Да ли ће и каква ће улога бити по некима већ ''отписаних'' функционера СНСД у Бијељини, Мирослава Миловановића, Милице Марковић, Војина Митровића, Златана Лазаревића, Мирослава Босиљчића, Дике Иванића, Душка Глишића, Лиље Еркић и још неких могло би се сазнати већ сутра на сједници ГО СНСД, која ће бити одржана у Библиотеци са почетком у 19.00 часова.

(Дешавања у Бијељини)

Коментари / 71

Оставите коментар
Name

неко

22.10.2019 11:15

Треба да врате покрадено,није довољна смјена само.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пр

22.10.2019 11:25

РАСПАД КОАЛИЦИЈЕ И РАСПАД СНСД-А. ДОДИК РУШИ СВОЈЕ ИЗ СНСД, РУШИ СВОЈЕ ПАРТНЕРЕ ДНС И СОСИЈАЛИСТЕ, РУШИ ДРЖАВУ!

Name

БЛ

22.10.2019 11:28

Сви сте ви бурле из СНСД и коалиције за тај термин у РС.

Name

сова

22.10.2019 11:29

Док се коњи туку ждребад страда... А кад се крадљивци свадјају чувај своје џепове. И све у круг. Додо царе растури багру

Name

нико

22.10.2019 11:39

Пакујте се Арсеновиц, Периц, Косановиц, Мастило, Ловриц, Цацановиц, Кнезевиц продје и васе.

Name

САЛЕ СЛОВЕНАЦ

22.10.2019 11:43

ПА ОВО ЈЕ РАТ И МИР А НЕ НОВИНСКИ ЦЛАНАК

Name

22.10.2019 12:02

Дабогда се изјели медјусобно лесинари једни.

Name

Никола

22.10.2019 12:11

Тако је,и све то допуњује и компезује купљеним папцима,а све то на уштрб својих људи!

Name

за пр

22.10.2019 12:13

питање је само ко ће бити прва домина, очигледно да Додик као и до сада покушава да избјегне да он буде прва домина, ал врло брзо ће прва домина пасти , а онда .........

Name

ПОТРЕБНИ

22.10.2019 12:17

Потребни милони година да се смјени Ћорић Ово сада је пуцањ у празно 0д 120 делегата ГрО за Чорића ће гласати најмање 93 И то је то

Name

Мирко

22.10.2019 12:20

Ово само говори да је Додик диктатор и мисли да је бог и може радити ста хоће, ако има памети у Семберији треба укинути СНСД а Цориц нека предаје код нас у СДС да битанке попут сељанцуре Милице Марковић и ратног профитера Војина Митровица посаљемо у сметлиште хисторије. У Бијељини нећете проћи и Семберији сигурно , у противном све би опљачкали и направили биједу од цијеле Семберије. СДС је владар био и остат це а ви се кољите и даље

Name

пера

22.10.2019 12:22

Прво да врате попљацкано,лопинари. Имаце Златан пуно посла у Ел. Бн да посмјењује Совине и Цорицеве ухљебе. ;)

Name

Ко је гори - они или њихов отпад?

22.10.2019 12:59

хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=Л8ЛвxУЈ_ОЈг

Name

Након 24 године..

22.10.2019 13:00

русење на дневном реду, али када цемо несто да изградјујемо?

Name

Благо

22.10.2019 16:08

Васо стао у одбрану....ха ха ха наравно када заједно узимају а радницима откази лопови

Name

поглавица

22.10.2019 17:22

У мом племену је назив..демократи..само украс за изборе.

Name

Дико

22.10.2019 21:27

Ја ћу се приклонити табору који побједи.

Name

Повратак отписани

22.10.2019 21:39

Отписани се не могу оцима најрадије би се изјели али имају само један заједнички интерес МРЖЊУ према САРАЈЛИЈАМА, а тиме и цорицу.

Name

пр

23.10.2019 07:42

ЗА ПОЧЕТАК КРАЈА КОАЛИЦИЈЕ И РАЗБИЈАЊЕ СРПСКОГ ЈЕДИНСТВА КРИВ ЈЕ ИСКЉУЧИВО ДОДИК. ПОЦИЈЕПАО ЈЕ ДНС А УМЈЕСТО ДЈОКИЋА ХОЋЕ ДА ДОВЕДЕ КРИМИНАЛЦА СЕЛАКА НА ЧЕЛО СОЦИЈАЛИСТА. И У САРАЈЕВУ ЈЕ ПУКО! ЗНАЧИ - ЈЕДИНИ КРИВАЦ ЈЕ ДОДИК!

Name

Семберац

22.10.2019 11:32

Зивио Цикаго! Ко разумије-схватице!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рогатица

22.10.2019 11:48

Чоке, зашто си покрао онај киоск у Рогатици?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вујо

23.10.2019 22:44

Крао је Ћорић и по Козлуку, и у Власеници, а сушару је обио у Милићима.

Name

Занимљиво

22.10.2019 11:59

Никога не занима Бијељина,интерес градјана у Бијељини, него искљуциво пчјацкаска лицна корист, како на републицком тако и на локалном нивоу,зависно ко гдје има вецу корист, како реце она сподоба од зене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роле

22.10.2019 12:12

Компромитовани и потросени сви до једног, у обје струје. Ако СНСД у Бијељини нема ниста боље да понуди, нека стави катанац на браву.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цлан ГО

22.10.2019 12:13

Сто не пусте градском одбору да одлуци о томе. Нек на сједници дају приедлог за смјену предсједника градског одбора па да гласамо. То је демократија а не да сире медијску хајку на Цорица и моле пресједника Додика да га он смјени јер они нису способни за то

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Цлан

22.10.2019 13:39

друзе, близи се крај. Првог дана када не будете имали власт на републицком нивоу, странка це се распасти. Зајеедно вас дрзе само паре и ниста висе.

Name

!!!

22.10.2019 16:36

О каквој то демократији зборис у странци која је сама по себи приватно власниство?

Name

ЧУЈ !

22.10.2019 12:16

ОВАЈ ТИП , КАКО КАЗУ , СТУПА У КОНТАКТ СА ПЕЈИНОМ УНУКОМ ПРЕКО ПОСРЕДНИКА , БАШ СЕ СЛАТКО НАСМИЈАХ !

ОДГОВОРИТЕ
Name

006

22.10.2019 12:18

Мислим да би Милица Марковиц била најбоље ресење,траба мало дисциплине увести у Снсд у Бијељини.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Како кажу

22.10.2019 12:25

Сто је баби мило , то јој се и снило.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рацанска

22.10.2019 12:33

Марка михајловића за шефа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ово мора да је

22.10.2019 21:31

Онај Маркачев потрцко Бјелица

Name

Члан Градског одбора

22.10.2019 12:34

Какав повратак отписаних... Да је имало памети, Милица Марковић би била извачена из странке, за примјер осталима... Огулила СНСД ко банану, цјели зивот посланик... За примјер је треба избацити из странке, и огласити на свим билбордима у граду... Најбољи говорник је био Мићо Живић, ма шта ко о њему мислио. Човјек без ораха у џепу, који има храбрости свима рећи истину у лице... И рекао им је све на састанку, да су могли, појели би га... СНСД има квалитетних кадрова, који могу преузети странку, јер није потребан лидер, већ неко ко ће организовати странку.... а да то није неко ко је под нечијом шапом... Сви остали су потрошени... Златан, Душко Глишић, Дико, Босиљчић... све је то потрошено... А Милицу и Вуловића, за примјер истјерати из странке.... Било је тужно и ружно после састанка, јер су сви говорници сем момка који је први говорио, лично нападали једни друге....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахаха

22.10.2019 21:33

Имаш смисла за хумор, Мићо Живице није способан да води своје домаћинство јер му судски извршиоци плијене пољопривредну механизацију.

Name

И сам прогоњен од 2009 али упоран

23.10.2019 05:23

Што се тиче странке, који бре Димитрија Иванић, Глишић, Лазаревић, Мишко, Милица Марковић и остали конобари, странку треба да води Војин и да настави тамо одакле га је Корлеоне 2009. избацио (из ОО Снсд-а) заједно са својом свитом и Марковићком . Тад је странка била најјача!!! НАЈЈАЧА!!!

Name

Благоје

23.10.2019 06:20

Је ли се мисли на Мићу великог швалера?

Name

Ђуро

23.10.2019 22:46

Клошарчине које се политиком покушавају обогатити.

Name

Рацанска

22.10.2019 12:35

Марка Михајловића за шефа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

22.10.2019 22:43

Зато сто је био постен, радио у корист народа, а не за себе.

Name

Инфо

22.10.2019 12:46

Додик је обећао Ћорићу да га неће смијенити али мора прихватити кандидата за градоначелника кога предложе Војин, Мишко и Милица. Аман да ће Милоша за градоначелника. Земља луда и циркуса.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Блек стена

22.10.2019 12:47

Овдје И раде на Цорицевој смјени ови ткз"отписани",по именима видис ста су урадили и ста зеле,само лицни интерес и властита корист.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Блек стена

22.10.2019 12:47

Овдје И раде на Цорицевој смјени ови ткз"отписани",по именима видис ста су урадили и ста зеле,само лицни интерес и властита корист.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

22.10.2019 13:00

Све сами лопов на лопова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

22.10.2019 13:50

Не можете се ви никако очистити јер сте ви једна лоповска секта.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пепи

22.10.2019 14:27

Не може вас опрати сва вода Саве и Дрине багро лоповска.Најбоље би било да ви и ваша странка нисте никад постојали да овај народ не завијете у црно.Сад се кољете око оно мало костију што је остало.Лопуже...

Name

ГРУЈО

22.10.2019 14:26

СВЕ ЈЕ ИСТО САМО ЊЕГА НЕМА...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Семберац

22.10.2019 14:44

Само Златан Лазаревиц

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дуле

22.10.2019 16:14

Ха ха ха, много поштен нови стан ауто.....

Name

Вујо

23.10.2019 22:48

Са Бебом, коју је довео са собом из ПИА у Електро Бијељину, или без ње?

Name

Вјецити опозиционар

22.10.2019 14:49

Поцело је почело. Готов је велики вођа. Врати народу покрадено и бићемо као сцхwицерланд. Могао је како хоће, али не и докле хоће. ГОТОВ је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перо

22.10.2019 15:37

Ћорићев пулен Васо Арсеновићи угурао жену Ад Град у Управни одбор, код пунице само раде мајстори зида се куца, има се од плате само се крадуцка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Перо

22.10.2019 15:57

Од јуче Васе Арсеновица жена поцела да ради у КПЗ тј затвору као сефица у рачуноводству

Name

Боба

22.10.2019 16:21

Нисам знала да му је госпођа такав стручњак, требо ју је јос негдје угурати да ради

Name

Ре перо

22.10.2019 16:29

Изгледа да стеди пуно кад даје и пуници.....а устедио и нов ауто да купи

Name

Ад Град

22.10.2019 16:45

У сриједи отворили тендер од 160.000 у АД Граду, прије поцетка радова узели 10%, Цацановиц и Саво. Ове године су украли 100.000

Name

Ре Боба

22.10.2019 16:47

мора збринути и девојку

Name

Мангупи

23.10.2019 07:11

Помислили да су мангупи, да је њима дат град да га униставају, зна то и Додик

Name

Ад Град

23.10.2019 07:46

Која је следеца станица за пљацку Цацановицу, од Ветеринарске станице крадес , знас само паметновати,

Name

Кад се лешинари поџапају

22.10.2019 15:38

Дао Бог да се међу собом добро порокају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зелено светло

22.10.2019 15:40

Ово зло треба хапсити као слобу под хитно

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД

22.10.2019 16:47

Слобопром свим силама покусава да спаси Недју, синоц договарали тактику.

Name

Милка

22.10.2019 17:06

Моје дјете на бироу, а Васо Арсеновиц омогуцио плату жени и у ад Граду и затвору, ЛОПОВИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милка

22.10.2019 17:07

Моје дјете на бироу, а Васо Арсеновиц омогуцио плату жени и у ад Граду и затвору, ЛОПОВИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дуле М

22.10.2019 18:55

Хоце Васо да запосли зену у Термоелектрану угљевик у рацуноводство/ревизију ,а и зарадио је па господја Косановиц је супруга од директора рудника запослена у ЕЛ БН ,а и господја Заркинца супруга директора елетране ,то се код Васе зове компензација

Name

Срле

22.10.2019 19:12

У Братунцу је повјереник Стаса Косарац.Пола одбирника у једном клубу пола у другомклубу одборника.Нацелник пресао из СДС у Снсд и направио јос веци хаос...У локалној скупстини не дјелују заједно пола у коалиција са Сда а пола неце са Сда..Замрсено неце нико одмрсити..лако..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Има бога

22.10.2019 19:37

Раде косановиц музе рите цеститамо куповину дзипа 60 000 кмцица то је у низу најновије сто је узео а некретнине да неспомињемо

ОДГОВОРИТЕ
Name

Члан Снсд

22.10.2019 20:56

Сви су они само за свој интерес, све смо гледали како се ко смјестио и смијењивао у столици Председника ГО Бн и ништа нису урадили за нас дугогодишње чланове и остали народ. Свако у свој ђзеп и за своју корист. Тако да ни стари ни ови сада нису добри за углед странке. А заборавили сте написати како је Недељко Ћорић запослио своју сестру у Фонд дјечије заштите лоше јој било на досадашњем радном мјесту па дај државне јасле. Као што је одмах по почетку свог владања запослион Тању Бошњаковић у Пореску Управу, јадна дјевојка треба јој добар посао да "издржава које маче или куче" јер нема никог другог ни мужа ни дјеце. Даље да не набрајамо његова добра диела и рад у странци. Сви стари и искрени чланови су огорчени на ово руководство.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перспектива

23.10.2019 05:23

Марка Михајловића за председника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еее

23.10.2019 07:38

То је то

Name

Музицар

23.10.2019 08:02

Марко Михајловиц за предсједника!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Леми

24.10.2019 22:24

Само пуца ДНС и испада из коалиције са све својим гласовима. СНСД опстаје јер чисти редове од мангупа

ОДГОВОРИТЕ