Цеца певала на рођендану Врањешу!

Само што је стигла Светлана Ражнатовић Цеца на прославу рођендана Огњена Врањеша, запалила је масу која је жељно чекала да се фолк дива појави.

Забава 22.10.2019 | 11:33
Цеца певала на рођендану Врањешу!
Огњен је одмах сео у први ред и уживао у музици, а Цеца је дошла у дугачкој тоалети и извела свој хит "Ваздух који дишем", док су гости узвикивали њено име.



"Ја бих желела да честитам домаћину рођендан, као и његовој девојчици, да су нам живи и здрави 100 година и наравно најсрећнији на свету! Живели", рекла је Цеца и наставила да ређа своје песме.

Врањеш је после поноћи одувао свећице, а онда је настало опште славље и весеље.

После фолк диве, госте је забављала Нађа Голубовић која је повремено препуштала микрофон слављенику. Босански спортиста, који воли да се опусти уз добру музику, толико се опустио да је на крају скинуо кошуљу, а за њим су то урадили и остали фудбалери. Он је са Нађом укрстио гласове док су певали Сенидин хит "Мишићи". А потом је сам отпевао и песму "Београђанка" од Халида Бешлића за коју су сви помилили да је упућена Карлеуши. 



Врањеш је свећице одувао са огромне торте у облику стадиона, који чак и светли, а у томе му је помогла ћеркица Андријана која је такође прослављала рођендан.



Огњенова наследница напунила је пет година, а на слављу се није одвајала од тате Подсетимо, Огњен је направио 30. рођендан у Атини, где су се први појавили његови саиграчи из клуба.



Извор:Курир Фото:Курир,Дамир Дервишагић

Коментари / 0

Оставите коментар