Ceca pevala na rođendanu Vranješu!

Samo što je stigla Svetlana Ražnatović Ceca na proslavu rođendana Ognjena Vranješa, zapalila je masu koja je željno čekala da se folk diva pojavi.

Zabava 22.10.2019 | 11:33
Ceca pevala na rođendanu Vranješu!
Ognjen je odmah seo u prvi red i uživao u muzici, a Ceca je došla u dugačkoj toaleti i izvela svoj hit "Vazduh koji dišem", dok su gosti uzvikivali njeno ime.



"Ja bih želela da čestitam domaćinu rođendan, kao i njegovoj devojčici, da su nam živi i zdravi 100 godina i naravno najsrećniji na svetu! Živeli", rekla je Ceca i nastavila da ređa svoje pesme.

Vranješ je posle ponoći oduvao svećice, a onda je nastalo opšte slavlje i veselje.

Posle folk dive, goste je zabavljala Nađa Golubović koja je povremeno prepuštala mikrofon slavljeniku. Bosanski sportista, koji voli da se opusti uz dobru muziku, toliko se opustio da je na kraju skinuo košulju, a za njim su to uradili i ostali fudbaleri. On je sa Nađom ukrstio glasove dok su pevali Senidin hit "Mišići". A potom je sam otpevao i pesmu "Beograđanka" od Halida Bešlića za koju su svi pomilili da je upućena Karleuši. 



Vranješ je svećice oduvao sa ogromne torte u obliku stadiona, koji čak i svetli, a u tome mu je pomogla ćerkica Andrijana koja je takođe proslavljala rođendan.



Ognjenova naslednica napunila je pet godina, a na slavlju se nije odvajala od tate Podsetimo, Ognjen je napravio 30. rođendan u Atini, gde su se prvi pojavili njegovi saigrači iz kluba.



Izvor:Kurir Foto:Kurir,Damir Dervišagić

Komentari / 0

Ostavite komentar