Мистерија ријешена...

Тумбаковић прецртао Јовића јер је "повређен" играо за Реал! Спортски директор ФС Србије Владимир Матијашевић открио је шта се тачно дешавало између селектора Љубише Тумбаковића и нападача Реала Луке Јовића.

Фудбал 23.10.2019 | 14:20
Мистерија ријешена...
Матијашевић је гостујући на телевизији "Аренаспорт" рекао како је он лично звао Јовића и покушао да га увери како треба да игра и устали се у тиму.

Тумбаковић је „прецртао“ Јовића за октобарске утакмице јер је у септембру камп репрезентације напустио због повреде, а четири дана после тога наступао је за Реал против Левантеа.

Отуда је Тумбаковић решио да казни младог играча.

"Глупо је причати о тој теми. Лука Јовић има 23 године, таленат је, отишао је у велики клуб, у мадридски Реал. Читам овдашње медије, вести, то је ''бум'' за нашу малу земљу. Ја мислим да треба пустити Тумбаковића да ради свој посао и да кодекс понашања мора да се прилагоди националном тиму. Сигурно не могу одавде да изађем и да не кажем довиђења. То је мало ружно. Он није кажњен, ја сам га лично звао, рекао сам му да треба да се устали у тиму, а та грешка што је била, то је била нека дечачка грешка. И он је чак рекао, свестан је да Митровић даје голове...", изјавио је Матијашевић.

Он је додао да је сада све на Тумбаковићу.

"Лука Јовић је добар дечко и треба да игра за репрезентацију у будућности, а да ли ће да буде позван сад, сутра, то је на селектору. Сваки играч има право да игра за Србију, стварно нисам доживео да неко неће да игра за Србију, не знам шта је било у претходном периоду, знам из приче. Они су ту за национални тим, а селектор са нама свима около је ту да одреди ко ће у датом тренутку бити њему на располагању. Успех свих нас у Савезу је што смо се договорили да сваки играч треба да игра за своју репрезентацију, ако заслужује, а селектор је тај који има последњу реч", закључио је Матијашевић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар