ЛШ: Партизановац је, омиљен код Гробара, али и Србин!

Митар помаже Звездашима! Александар Митровић помогао навијачима Црвене звезде да дођу до улазница за утакмицу са Тотенхемом.

Фудбал 22.10.2019 | 13:42
ЛШ: Партизановац је, омиљен код Гробара, али и Србин!
Због казне УЕФА Црвена звезда неће у Лондону имати организовану подршку својих навијача. Али, то не значи да ће црвено-белим бити без навијача на велелепном стадиону Тотенхема у уторак увече.

Многи звездаши из Београда и читаве Европе упутили су се ка престоници Енглеске како би гледали свој тим у 3. колу Лиге шампиона. Неки су се у ову авантуру упутили и без претходно обезбеђене улазнице, па се надају да ће до карте већ некако стићи на лицу места.

Некима је помогао и велики партизановац, један од омиљених играча Гробара – Александар Митровић.

Голгетер репрезентације Србије и Фулама признао је да је помогао навијачима Звезде да дођу до улазница за меч Лиге шампиона.

"Навијачи Црвене звезде су ме звали за улазнице. Набавио сам то драгоцено парче хартије за тридесетак људи. И то са задовољством. Многи од њих ће остати неколико дана у Лондону. Верујем да ће Звезда имати велику подршку", рекао је Митровић за "Спортски журнал".

Утакмицу ће, ипак, гледати од куће.

"Пратићу дуел на телевизији, јер већ сутра играм првенствени меч са Лутоном. Звезда има шансе да направи изненађење, Тотенхем је у малом проблему. Црвено-бели су безброј пута доказали да су најбољи када је најтеже. Енглези причају о амбијенту у Београду, једноставно, мораће да 'јуре' три бода, тим пре што су у незавидној ситуацији. И ту је Звездина додатна шанса", оценио је Александар Митровић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар