LŠ: Partizanovac je, omiljen kod Grobara, ali i Srbin!

Mitar pomaže Zvezdašima! Aleksandar Mitrović pomogao navijačima Crvene zvezde da dođu do ulaznica za utakmicu sa Totenhemom.

Fudbal 22.10.2019 | 13:42
LŠ: Partizanovac je, omiljen kod Grobara, ali i Srbin!
Zbog kazne UEFA Crvena zvezda neće u Londonu imati organizovanu podršku svojih navijača. Ali, to ne znači da će crveno-belim biti bez navijača na velelepnom stadionu Totenhema u utorak uveče.

Mnogi zvezdaši iz Beograda i čitave Evrope uputili su se ka prestonici Engleske kako bi gledali svoj tim u 3. kolu Lige šampiona. Neki su se u ovu avanturu uputili i bez prethodno obezbeđene ulaznice, pa se nadaju da će do karte već nekako stići na licu mesta.

Nekima je pomogao i veliki partizanovac, jedan od omiljenih igrača Grobara – Aleksandar Mitrović.

Golgeter reprezentacije Srbije i Fulama priznao je da je pomogao navijačima Zvezde da dođu do ulaznica za meč Lige šampiona.

"Navijači Crvene zvezde su me zvali za ulaznice. Nabavio sam to dragoceno parče hartije za tridesetak ljudi. I to sa zadovoljstvom. Mnogi od njih će ostati nekoliko dana u Londonu. Verujem da će Zvezda imati veliku podršku", rekao je Mitrović za "Sportski žurnal".

Utakmicu će, ipak, gledati od kuće.

"Pratiću duel na televiziji, jer već sutra igram prvenstveni meč sa Lutonom. Zvezda ima šanse da napravi iznenađenje, Totenhem je u malom problemu. Crveno-beli su bezbroj puta dokazali da su najbolji kada je najteže. Englezi pričaju o ambijentu u Beogradu, jednostavno, moraće da 'jure' tri boda, tim pre što su u nezavidnoj situaciji. I tu je Zvezdina dodatna šansa", ocenio je Aleksandar Mitrović.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar