Покетину стигла "врућа" понуда из Реала дан прије Звезде!

Дан пре утакмице Тотенхема са Црвеном звездом, шпански "Ас" објавио је вест о томе да је Покетину стигла занимљива понуда из Мадрида.

Фудбал 22.10.2019 | 11:10
Покетину стигла "врућа" понуда из Реала дан прије Звезде!
Кристијан Ериксен није крио да жели да напусти Тотенхем у јуну, рекао је да сматра да је време за нови изазов после пет година на "Лејну", а на све то налазио се на уласку у последњу сезону уговора са "певцима".

Међутим, у наредна два и по месеца није напустио северни Лондон, али ни продужио уговор, због чега је и даље "на танком леду" код менаџера Маурисија Покетина.

Иако нема дилеме око тога да ли је Тотенхем бољи са њим или без њега на терену, а о томе сведоче и резултати екипе ове сезоне, постоји и даље дилема да ли ће Данац завршити сезону у клубу или у јануару отићи за какво-такво обештећење.

Какво-такво, јер ће 30. јуна 2020. постати званично слободан играч, па је предстојећи зимски рок последњи у ком ће председник Данијел Ливи имати прилике да наплати бар део Ериксенове тржишне вредности.

Још један клуб који се налази у кризи на старту сезоне 2019/20, Реал Мадрид, од раније је заинтересован за плејмејкера клуба у ком је својевремено "пазарио" две велике звезде, Луку Модрића и Гарета Бејла. 

Дан пре утакмице Тотенхема са Црвеном звездом, пред коју је повређени Ериксен одрадио јутарњи тренинг и самим тим уврстио себе међу кандидате за сутрашњи дуел Лиге шампиона, шпански "Ас" објавио је вест о томе да је Покетину стигла "врућа" понуда из Мадрида: Иско Аларкон и Маријано Дијаз за Ериксена.

Повратком Зинедина Зидана на "Сантијаго Бернабеу", Исков статус у тиму је додатно изгубио на значају, уз подсећање да вешти дриблер није био "закуцан" у стартној постави ни у првом мандату некада славног фудбалера.

Иако је мајсторски користио честе Бејлове повреде и наговештавао да би у будућности могао да постане велика звезда Реала, Иско је у међувремену стагнирао и више енергије улагао на евентуални одлазак из Мадрида, тако да ова "ласт минуте" трампа два клуба почетком 2020. године уопште не делује нереално.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар