Изазвао стравичну несрећу, пустило га Тужилаштво

Након што је Мухамед Агић (22) из Зенице у ноћи са суботе на недјељу изазвао стравичну саобраћајну несрећу на путу М-17 у Зеници, у којој је једна особа подлегла повредама, а четири су повријеђене, поступајући тужилац Тужилаштва Зеничко-добојског кантона (ЗДК) пустио га је на слободу, сазнаје Аваз.

Босна и Херцеговина 21.10.2019 | 18:34
Изазвао стравичну несрећу, пустило га Тужилаштво
Упркос чињеници да је Агић аутомобилом управљао у алкохолисаном стању, под изреченом мјером забране управљања возилом, да је претицао, наводно, на пуној линији, возећи великом брзином, то, очигледно, није ништа значило за тужиоца који је одлучио несавјесног возача пустити на слободу.

Ионако згрожена јавност сада ће додатно бити у страху како несавјесни Агић, будући да је показао да му забране не значе ништа, не сједне за новог БМW и изазове нову несрећу те угаси још један живот, док све то надлежни правосудни органи, очигледно, одобравају.

Агић је, возећи свој БМW неприлагођеном брзином, са утврђеним присуством алкохола у крви и ранијом мјером забране, одлучио претицати, након чега је изазвао ланчани судар са “реноом” и комбијем. 

У несрећи су, осим смртно страдале Зеничанке, повријеђени С. З. и С. Ш., такође из Ренаулта, као и возач комбија Х. М. и његов сапутник Ф. М., док Агић и његов сапутник нису задобили повреде.

Непосредно након ове несреће Агић је ухапшен и приведен, а након чега је предат у надлежност и на даље поступање Тужилаштву ЗДК, које га одлучује пустити на слободу.

Из Тужилаштва ЗДК нису одговорили на питање је ли затражен притвор или мјера забране за Агића.

(Српскаинфо)

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

???

21.10.2019 16:58

Ста то бијасе закон ? Ста то бијасе правда?

ОДГОВОРИТЕ
Name

за ???

21.10.2019 17:18

То је несто сто не станује на Балкану, сто је вец поцетком 90-тих одселило и ко зна да ли це се икада вратити.

Name

Глас

22.10.2019 05:35

Исти слуцај је забиљезен прије скоро 2 године у БЛ на транзиту,када је Добриц из Лактаса ударио колима дијевојку.Био пијан,возио брзо,возио тудји ауто,пуна муда неизивљености.Погодите ста? Пустен је то исто веце из полиције,док господин тузилац се тек ујутро појавио да погледа тијело настрадале.Удес се десио око 1:15 иза поноци. Питам се како би сте се понасали да су васа дијеца у питању!!!

Name

хаххахах

21.10.2019 17:35

тузиоцу под хитно елиминисати цијелу фамилију...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фикро

21.10.2019 17:47

Ово је само потврда корумпираног правосуђа ,ако имаш паре за тебе закон не постоји ,збогом БиХ ...народе или бјежи или ову лоповдку гамад скидајте.Ем пјан,ем нема дозволу тј има забрану ,ем пуна линија ,ста јос треба да се деси..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

21.10.2019 19:58

Е мој Фикро, прочитај мало који су разлози за притвор...па онда паметуј...А ако данас сутра завршиш пред тужиоцем, надам се да ћеш имати паре да му понудиш, али нисам сигуран како ћеш се провести...Али желим ти да пробаш, као и сви остали који пишу о корумлираним тужиоцима и судијама...Не спорим да свугдје постоје појединци који се требају помести...

Name

Алонсо

21.10.2019 17:58

И возаци и пјесаци,требају оцитати себи молитву кад подју испред свог дома!Погледај ти њега само,која поза,који ауто...хммм...то је ауто,то је понос,само јос да га је купио и скрпио на кредит! Цовјек прегази мацку,па се данима осјеца лосе,а ста са овим моралним наказама,мозе им се,кад је и суд и закон у слузби моралних наказа!

ОДГОВОРИТЕ
Name

куку нама са нама

21.10.2019 21:05

блесави босанци,ма које вјере били..рјешење вам на длану,а ви се правите будале..ови мигранти су на пропутовању да праве белај..а нико их не користи..они толико пјешаче,млади и способни,у односу нашу омладину са концентрата...ангажујеш једног и олади будалу..даш му хиљаду двије,узмеш кредит и онда нек тата воза црни ковчег по кући,прототип оног у коме је послао будалу коју је одгојио..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре:

22.10.2019 00:26

Тако некако, само што га не требаш плаћати. Даднеш му да једе и преноћи и он задовољан оде даље. Постоји једна категорија у кривичном закону, која се зове "обичајно право". Код Црногораца и Херцеговаца је то и данас правило. Правници, судије, адвокати и остали нека се играју тумачења којекаквих закона, а оштећени ствар у своје руке и по својој савјести рјешава све одмах. А дотични нека наставе тумачити параграфе до пензије!

Name

Овде

21.10.2019 21:08

се види колико смо једнаки а неволимо се!!! Јер и у федерацији и рс потпуно идентицна ситуација! Многи људи вјерују кад умру да це у рај или пакао сто је потпуна заблуда то се сада налази у Б и Х или си у рају или паклу треце нема!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре:

22.10.2019 00:44

Ако ћеш право, обични људи сарађују међу собом, без обзира ко су и одакле су. Политичари у РС и ФБиХ, кобајаги, глуме мржњу, а иза камера и они сједе, једу и пију заједно. Једино том некаквом национал-причом се држе на власти. А овакав празноглавац нема појма ни гдје је шупаљ, а још мање кога је убио! Такве гамади је на хиљаде сваки дан на путевима, од Новог Града до Требиња, од Бихаћа до Мостара. Заболи ме уво ко је и шта је! Кад видим такву бахатост, не гледам му имена ни презимена, него му лупам скупу играчку, а то такве највише боли.