ЛШ: Не заварава нас криза Тотенхема!

Преозбиљна су екипа, али имају и мане! Млади "везиста" Црвене звезде каже да би прихватио реми на гостовању у Лондону, у првом од два меча која би могла да одлуче путника у осмину финала Лиге шампиона.

Фудбал 21.10.2019 | 16:14
ЛШ: Не заварава нас криза Тотенхема!
Милош Вулић, стријелац изједначујућег поготка у победи Црвене звезде над Олимпијакосом (3:1), вриједне другог мјеста у групи после два одиграна кола Лиге шампиона, подсјетио је на велике успјехе Тотенхема у прошлој сезони.

"Свјесни смо да нас чека јако тешка утакмица, иако је Тотенхем у паду форме и резултатској кризи. То нас неће затварати јер су преозбиљна екипа, која је промијенила само два играча у односу на прошлу сезону, када је била у финалу Лиге шампиона. Максимално смо спремни да им одговаримо нашим стилом игре",рекао је Вулић новинарима пред одлазак у Енглеску.

Вулић истиче да веома цијени енглески тим, коме препушта улогу фаворита, али додаје да то ништа не мора да значи.

"Наравно да је Тотенхем велики фаворит против нас, али нећемо ићи са бијелом заставом и да се предамо унапријед. Урадићемо све да остваримо позитиван резултат", рекао је он, нагласивши да вицепрвак Европе има своје мане.

"Нисам гледао меч против Вотфорда, али смо анализирали Тотенхем и увидјели њихове мане. Ако морам да их издвојим, то је можда када изађу високо, остаје велики простор иза одбране. Покушаћемо то да искористимо".

Криза резултата Тотенхема је мач са двије оштрице, сматра бивши члан крушевачког Напретка.

"У кризи су, али можда им је меч против нас прекретница у сезони. Ми смо опрезни, апсолутно не размишљамо о њиховој форми, већ гледамо само нас... Наравно да бих прихватио реми у уторак, све осим пораза је велики успјех".

Звезда је тренутно на другом месту у Б групи, са три бода. Водећи Бајерн има свих шест, а Тотенхем и Олимпијакос по један. Зато Вулић додаје да су наредна два дуела са Тотенхемом вјероватно одлучујућа за пласман у осмину финала ЛШ.

"Велика је вјероватноћа да ће одлучити. Ко се боље снађе, имаће велику шансу за другу позицију".

Талентовани "везиста" не жели много да се осврће на претходне двије рунде и поручује да је само Тотенхем у главама свих играча.

"Све се брзо издешавало - деби у Минхену, гол Олимпијакосу, али све то је иза нас. Од старе славе се не живи. Сада је Тотенхем у фокусу... Гол и Тотенхему? Лепо би било, али не морам ја, може било ко, само да се вратимо непоражени",закључио је Вулић.

Утакмица између Тотенхема и Црвене звезде игра се у уторак од 21 сат.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар