LŠ: Ne zavarava nas kriza Totenhema!

Preozbiljna su ekipa, ali imaju i mane! Mladi "vezista" Crvene zvezde kaže da bi prihvatio remi na gostovanju u Londonu, u prvom od dva meča koja bi mogla da odluče putnika u osminu finala Lige šampiona.

Fudbal 21.10.2019 | 16:14
LŠ: Ne zavarava nas kriza Totenhema!
Miloš Vulić, strijelac izjednačujućeg pogotka u pobedi Crvene zvezde nad Olimpijakosom (3:1), vrijedne drugog mjesta u grupi posle dva odigrana kola Lige šampiona, podsjetio je na velike uspjehe Totenhema u prošloj sezoni.

"Svjesni smo da nas čeka jako teška utakmica, iako je Totenhem u padu forme i rezultatskoj krizi. To nas neće zatvarati jer su preozbiljna ekipa, koja je promijenila samo dva igrača u odnosu na prošlu sezonu, kada je bila u finalu Lige šampiona. Maksimalno smo spremni da im odgovarimo našim stilom igre",rekao je Vulić novinarima pred odlazak u Englesku.

Vulić ističe da veoma cijeni engleski tim, kome prepušta ulogu favorita, ali dodaje da to ništa ne mora da znači.

"Naravno da je Totenhem veliki favorit protiv nas, ali nećemo ići sa bijelom zastavom i da se predamo unaprijed. Uradićemo sve da ostvarimo pozitivan rezultat", rekao je on, naglasivši da viceprvak Evrope ima svoje mane.

"Nisam gledao meč protiv Votforda, ali smo analizirali Totenhem i uvidjeli njihove mane. Ako moram da ih izdvojim, to je možda kada izađu visoko, ostaje veliki prostor iza odbrane. Pokušaćemo to da iskoristimo".

Kriza rezultata Totenhema je mač sa dvije oštrice, smatra bivši član kruševačkog Napretka.

"U krizi su, ali možda im je meč protiv nas prekretnica u sezoni. Mi smo oprezni, apsolutno ne razmišljamo o njihovoj formi, već gledamo samo nas... Naravno da bih prihvatio remi u utorak, sve osim poraza je veliki uspjeh".

Zvezda je trenutno na drugom mestu u B grupi, sa tri boda. Vodeći Bajern ima svih šest, a Totenhem i Olimpijakos po jedan. Zato Vulić dodaje da su naredna dva duela sa Totenhemom vjerovatno odlučujuća za plasman u osminu finala LŠ.

"Velika je vjerovatnoća da će odlučiti. Ko se bolje snađe, imaće veliku šansu za drugu poziciju".

Talentovani "vezista" ne želi mnogo da se osvrće na prethodne dvije runde i poručuje da je samo Totenhem u glavama svih igrača.

"Sve se brzo izdešavalo - debi u Minhenu, gol Olimpijakosu, ali sve to je iza nas. Od stare slave se ne živi. Sada je Totenhem u fokusu... Gol i Totenhemu? Lepo bi bilo, ali ne moram ja, može bilo ko, samo da se vratimo neporaženi",zaključio je Vulić.

Utakmica između Totenhema i Crvene zvezde igra se u utorak od 21 sat.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar