Јокић попут Леброна, прави саиграче бољим!

Похвале тренера Мајкла Мелоуна за српског кошаркаша. . .

Кошарка 22.10.2019 | 16:33
Јокић попут Леброна, прави саиграче бољим!
Тренер Мајкл Мелоун је пред нову НБА сезону посебно говорио о сарадњи Николе Јокића и новог играча екипе из Колорада Џерамија Грента. Ради се о крилу које стиже из Оклахома Сити Тандера где је играо три сезоне, а пре тога је био члан Филаделфије. Денвер је за њега дао пика прве рунде на наредном драфту. 

Том приликом је Мелоун похвалио Николу Јокића и објаснио да је то играч који своје саиграче чини бољим.

"Џерами показује да може да се уклопи у групу стартера, али такође и у групу резервиста. Када сам био у Кливленду имали смо обичај да кажемо 'Па овај момак је бољи уз Леброна' Ко није? Е па овде кажемо 'Овај момак је бољи уз Николу'. Иста ствар. Ко није? Никола је велики играч који чини своје саиграче бољима. Лепота игре Николе Јокића је та што уз њега као камен темељац, Џереми Грент, Пол Милсап или ко год може да игра уз њега и да буде веома ефикасан", рекао је тренер Денвера Мајкл Мелоун.

Јокић се играњем у Денверу профилисао као играч франшизе и ове сезоне се очекује да још више експлодира и да проба поново да уђе у плеј-оф са Нагетсима, а можда ће ове сезоне отићи и даље него претходне.

Уз то се очекују оне његове партије због којих се остаје будан ноћу, као и додавања по којима је познат. Како Никола воли да каже - кош чини једног човека срећним, а асистенција двојицу.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар