Сукоб око "Легенди" се не стишава,Иван одговрио Даши!

Певач Иван Милинковић недавно је напустио групу "Легенде" након 30 година сарадње, а то је довело до сукоба са осталим члановима бенда. Након оглашавања Зорана Дашића, кој тврди да Иван уништава групу, огласио се и певач који је за "Блиц" прокоментарисао да , како каже, "никада не би рекламирао себе и то преко имена групе у којој је био толико дуго".

Забава 21.10.2019 | 12:00
Сукоб око "Легенди" се не стишава,Иван одговрио Даши!
- Никада се не бих на овај начин служио рекламирањем себе и то преко имена групе у којој сам био толико дуго! Сви добронамерни и реални људи који ме познају знају да ја из свог личног достојанства, као човек, никада се не бих бавио тако ниским и прљавим потезима" , рекао је он.

Ако кажем, да сам ја једино знао за то обавештење још од 25. јула када сам га добио од адвоката који заступа Зорана Дашића и ћутао све време , јасно је да нисам шокиран јер шокиран човек одмах или убрзо реагује - додао је он.

Фронтмен "Легенди", са друге стране, изјавио је за домаће медије да Иван уништава групу у којој је био преко тридесет година, и да му је она дала све.

- Само сам објавио његово упозорење мени из једног јединог разлога , а то је да сви потенцијални организатори и публика не очекују да ћу певати Дашићеве песме! То из разлога, што ме последњих месец, два често питају при сусрету или гостовању да ли певам те нумере - додао је Иван Миленковић за "Блиц".



На питање "Блица" какве ће нумере певати на својим наступима, Иван тврди да активно ради на стварању свог соло албума. - Певаћу и тиме промовисати своје нове песме, пет је завршено, а биће их осам . Поред тога, репертоар ми је разнолик: од бисера изворне музике Србије , Црне Горе, Босне и Македоније, па до репертоара грчке и италијанске музике као и познатих песама народне и поп музике - тврди он за "Блиц".

- Иако са бившом групом нисам у контакту сигурно је једно, ја не желим њма ништа лоше, напротив, јер бих себе и 30 година рада у групи издао када бих мислио и причао другачије - закључио је Милинковић.

Извор:Блиц Фото:Сцреенсхот/yоутубе

Коментари / 0

Оставите коментар