Sukob oko "Legendi" se ne stišava,Ivan odgovrio Daši!

Pevač Ivan Milinković nedavno je napustio grupu "Legende" nakon 30 godina saradnje, a to je dovelo do sukoba sa ostalim članovima benda. Nakon oglašavanja Zorana Dašića, koj tvrdi da Ivan uništava grupu, oglasio se i pevač koji je za "Blic" prokomentarisao da , kako kaže, "nikada ne bi reklamirao sebe i to preko imena grupe u kojoj je bio toliko dugo".

Zabava 21.10.2019 | 12:00
Sukob oko "Legendi" se ne stišava,Ivan odgovrio Daši!
- Nikada se ne bih na ovaj način služio reklamiranjem sebe i to preko imena grupe u kojoj sam bio toliko dugo! Svi dobronamerni i realni ljudi koji me poznaju znaju da ja iz svog ličnog dostojanstva, kao čovek, nikada se ne bih bavio tako niskim i prljavim potezima" , rekao je on.

Ako kažem, da sam ja jedino znao za to obaveštenje još od 25. jula kada sam ga dobio od advokata koji zastupa Zorana Dašića i ćutao sve vreme , jasno je da nisam šokiran jer šokiran čovek odmah ili ubrzo reaguje - dodao je on.

Frontmen "Legendi", sa druge strane, izjavio je za domaće medije da Ivan uništava grupu u kojoj je bio preko trideset godina, i da mu je ona dala sve.

- Samo sam objavio njegovo upozorenje meni iz jednog jedinog razloga , a to je da svi potencijalni organizatori i publika ne očekuju da ću pevati Dašićeve pesme! To iz razloga, što me poslednjih mesec, dva često pitaju pri susretu ili gostovanju da li pevam te numere - dodao je Ivan Milenković za "Blic".Na pitanje "Blica" kakve će numere pevati na svojim nastupima, Ivan tvrdi da aktivno radi na stvaranju svog solo albuma. - Pevaću i time promovisati svoje nove pesme, pet je završeno, a biće ih osam . Pored toga, repertoar mi je raznolik: od bisera izvorne muzike Srbije , Crne Gore, Bosne i Makedonije, pa do repertoara grčke i italijanske muzike kao i poznatih pesama narodne i pop muzike - tvrdi on za "Blic".

- Iako sa bivšom grupom nisam u kontaktu sigurno je jedno, ja ne želim njma ništa loše, naprotiv, jer bih sebe i 30 godina rada u grupi izdao kada bih mislio i pričao drugačije - zaključio je Milinković.

Izvor:Blic Foto:Screenshot/youtube

Komentari / 0

Ostavite komentar