ЛШ: Боаћи не путује у Лондон!

Опција мање за напад Црвене звезде.

Фудбал 21.10.2019 | 11:10
ЛШ: Боаћи не путује у Лондон!
Слутње на Маракани су се обистиниле: Црвена звезда неће моћи да рачуна на Ричмонда Боаћија за гостовање Тотенхему, сазнаје МОЗЗАРТ Спорт.

Афрички нападач неће путовати за Лондон са екипом због повреде листа коју је зарадио пре неколико дана на тренингу. Тада је постојао трачак наде да би Боаћи могао да се опорави до понедељка и поласка на пут у Енглеску, али су каснија снимања магнетном резонанцом потврдила да постоји микроруптура и да Боаћи мора да паузира неколико дана.

Како се прижељкивано чудо на Маракани није догодило и Боаћи није успео да се опорави за кратак временски период, одлучено је да и не путује на меч трећег кола Лиге шампиона против енглеског представника. Он ће уједно бити једини лиценцирани фудбалер Звезде на којег Милојевић неће моћи да рачуна за окрпај против Спурса.

Боаћијев изостанак је свакако хендикеп и ударац за Звезду и њеног тренера Владана Милојевића, али у оваквим ситуацијама се види бенефит широког играчког кадра и дугачке клупе. Колико је то у неким навратама било оптерећење за тренер када је био на слактим мукама и клуба, у оваквим ситуацијама је велики плус.

Милојевић на располагању за Тотенхем има још двојицу калсичних нападача: Томанеа и Милана Павкова. Један од њих двојице ће највероватније почети меч у Лондону. У последње време се Португалац изборио за место стартера и почео је у првој постави пет од последњих шест мечева црвено-белих. Истина, и Павков је био стартер на последњој првенственој утакмици прптив Рада, али с обзиром да је Звезда ретко до сада поичињала мечеве са двојицом класичних нападача, веће шансе за стартну поставу против Тотенхема се дају Томанеу као најистуренијем играчу.

Извор: моззартспорт

ФОТО: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар