LŠ: Boaći ne putuje u London!

Opcija manje za napad Crvene zvezde.

Fudbal 21.10.2019 | 11:10
LŠ: Boaći ne putuje u London!
Slutnje na Marakani su se obistinile: Crvena zvezda neće moći da računa na Ričmonda Boaćija za gostovanje Totenhemu, saznaje MOZZART Sport.

Afrički napadač neće putovati za London sa ekipom zbog povrede lista koju je zaradio pre nekoliko dana na treningu. Tada je postojao tračak nade da bi Boaći mogao da se oporavi do ponedeljka i polaska na put u Englesku, ali su kasnija snimanja magnetnom rezonancom potvrdila da postoji mikroruptura i da Boaći mora da pauzira nekoliko dana.

Kako se priželjkivano čudo na Marakani nije dogodilo i Boaći nije uspeo da se oporavi za kratak vremenski period, odlučeno je da i ne putuje na meč trećeg kola Lige šampiona protiv engleskog predstavnika. On će ujedno biti jedini licencirani fudbaler Zvezde na kojeg Milojević neće moći da računa za okrpaj protiv Spursa.

Boaćijev izostanak je svakako hendikep i udarac za Zvezdu i njenog trenera Vladana Milojevića, ali u ovakvim situacijama se vidi benefit širokog igračkog kadra i dugačke klupe. Koliko je to u nekim navratama bilo opterećenje za trener kada je bio na slaktim mukama i kluba, u ovakvim situacijama je veliki plus.

Milojević na raspolaganju za Totenhem ima još dvojicu kalsičnih napadača: Tomanea i Milana Pavkova. Jedan od njih dvojice će najverovatnije početi meč u Londonu. U poslednje vreme se Portugalac izborio za mesto startera i počeo je u prvoj postavi pet od poslednjih šest mečeva crveno-belih. Istina, i Pavkov je bio starter na poslednjoj prvenstvenoj utakmici prptiv Rada, ali s obzirom da je Zvezda retko do sada poičinjala mečeve sa dvojicom klasičnih napadača, veće šanse za startnu postavu protiv Totenhema se daju Tomaneu kao najisturenijem igraču.

Izvor: mozzartsport

FOTO: MN Press

Komentari / 0

Ostavite komentar