Дегенек: Враћамо Звезду међу европску елиту!

Фудбалер Црвене звезде Милош Дегенек оценио је после недавних резултата да се клуб враћа међу европску елиту.

Фудбал 21.10.2019 | 14:58
Дегенек: Враћамо Звезду међу европску елиту!
Он је додао да ће у предстојећу утакмицу против Тотенхема у Лиги шампиона његова екипа ући озбиљно како би остварила добар резултат.

"Сјајан развој догађаја за нас. Ушли смо у овогодишњу Лигу шампиона са жељом да надмашимо прошлогодишњи резултат и после два кола смо на добром путу да то остваримо. Знамо колико су наши ривали квалитетни, али ми сигурним кораком враћамо Црвену звезду тамо где припада, међу европску елиту. Сигурно ни нашим ривалима није лако пред сусрет са нама. Био бих најсрећнији да не мењамо место у групи све до краја", рекао је Дегенек за сајт клуба.

Фудбалери Звезде играју у уторак од 21 сат у Лондону против Тотенхема, утакмицу трећег кола Групе Б у Лиги шампиона.

Звезда је друга на табели са три бода, Бајерн из Минхена је први са шест, док Олимпијакос и Тотенхем имају по бод на трећем и четвртом месту.

"Идемо у Лондон да се још једном што боље покажемо у Лиги шампиона. Играмо са прошлогодишњим финалистом тог такмичења и нико не очекује лак посао. Много се код нас прича о кризи Тотенхема, али после серије лоших резултата сигурно ће и они приступити мечу максимално озбиљно", навео је Дегенек.

Он је подсетио да је Звезда претходних сезона играла против енглеских екипа, Арсенала и Ливерпула и рекао да ће то помоћи стручном штабу у припреми утакмице.

"Ми ћемо изаћи на терен спемни и жељни победе, даћемо све од себе да на терену урадимо што тренер тражи од нас и да обрадујемо зведаше", додао је Дегенек.

Аустралијски фудбалер рекао је да је репрезентативна пауза била напорна, пошто је променио неколико временских зона, али да је квалитетно радио и да се у клуб вратио спремнији.

"Част је за сваког фудбалера да брани боје своје репрезентације, то је показатељ да се добро ради у клубу. Зато сам поносан што у овом тренутку имамо једанаесторицу репрезентативаца. Сигуран сам да ће их у будућности бити више", закључио је Дегенек.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар