Degenek: Vraćamo Zvezdu među evropsku elitu!

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek ocenio je posle nedavnih rezultata da se klub vraća među evropsku elitu.

Fudbal 21.10.2019 | 14:58
Degenek: Vraćamo Zvezdu među evropsku elitu!
On je dodao da će u predstojeću utakmicu protiv Totenhema u Ligi šampiona njegova ekipa ući ozbiljno kako bi ostvarila dobar rezultat.

"Sjajan razvoj događaja za nas. Ušli smo u ovogodišnju Ligu šampiona sa željom da nadmašimo prošlogodišnji rezultat i posle dva kola smo na dobrom putu da to ostvarimo. Znamo koliko su naši rivali kvalitetni, ali mi sigurnim korakom vraćamo Crvenu zvezdu tamo gde pripada, među evropsku elitu. Sigurno ni našim rivalima nije lako pred susret sa nama. Bio bih najsrećniji da ne menjamo mesto u grupi sve do kraja", rekao je Degenek za sajt kluba.

Fudbaleri Zvezde igraju u utorak od 21 sat u Londonu protiv Totenhema, utakmicu trećeg kola Grupe B u Ligi šampiona.

Zvezda je druga na tabeli sa tri boda, Bajern iz Minhena je prvi sa šest, dok Olimpijakos i Totenhem imaju po bod na trećem i četvrtom mestu.

"Idemo u London da se još jednom što bolje pokažemo u Ligi šampiona. Igramo sa prošlogodišnjim finalistom tog takmičenja i niko ne očekuje lak posao. Mnogo se kod nas priča o krizi Totenhema, ali posle serije loših rezultata sigurno će i oni pristupiti meču maksimalno ozbiljno", naveo je Degenek.

On je podsetio da je Zvezda prethodnih sezona igrala protiv engleskih ekipa, Arsenala i Liverpula i rekao da će to pomoći stručnom štabu u pripremi utakmice.

"Mi ćemo izaći na teren spemni i željni pobede, daćemo sve od sebe da na terenu uradimo što trener traži od nas i da obradujemo zvedaše", dodao je Degenek.

Australijski fudbaler rekao je da je reprezentativna pauza bila naporna, pošto je promenio nekoliko vremenskih zona, ali da je kvalitetno radio i da se u klub vratio spremniji.

"Čast je za svakog fudbalera da brani boje svoje reprezentacije, to je pokazatelj da se dobro radi u klubu. Zato sam ponosan što u ovom trenutku imamo jedanaestoricu reprezentativaca. Siguran sam da će ih u budućnosti biti više", zaključio je Degenek.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar