Мигрант закачен за аутобус дошао у Вишеграду

Мигрант који се надао да ће аутобусом словеначких регистарских ознака, као слијепи путник, стићи до Словеније и Европске уније, неугодно се изненадио након што је откривен у Вишеграду.

Република Српска 19.10.2019 | 22:16
Мигрант закачен за аутобус дошао у Вишеграду
Закаченог испод аутобуса примијетили су га возач и радници оближњег паркинга, а у извлачењу изнемоглог младића помогао је Вишеграђанин Зоран Максимовић. 

– Изашао је с лијеве стране аутобуса и кажу да се све вријеме држао за диференцијал тако да му је глава, практично, била близу мотора и био је сав чађав. Каже да се зове Садик и да долази из Алепа у Сирији, да је прошао Турску и Србију, стигао и до Бихаћа, али да није могао даље па се вратио у Сарајево.

Сатима је висио закачен за аутобус. Ради се о неком туристичком аутобусу на који се он закачио негдје код хотела “Сарај”. Наравно, шта урадити кад видите несретног човјека него пружити му помоћ да дође себи, јер је стварно био у катастрофалном стању.

Желим му више среће други пут кад је у питању његов одлазак у ЕУ – казао је Максимовић за Аваз.

Додаје да су несретног Сиријца преузели припадници Министарства унутрашњих послова Републике Српске, а потом Граничне полиције БиХ.

(Српскаинфо)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Деда

20.10.2019 00:25

Поцели исиловци стизати у висеград. Прослиједи то у њемсцку њима требају или макрону он их воли

ОДГОВОРИТЕ
Name

Који је

20.10.2019 09:21

Који је мигрант,лијеви или десни на слици?

Name

Деда

20.10.2019 00:34

Средите му папире па нека иде даље. Цуј сатима се дрзао за диференцијал. Супермен. То су га закацили око медеде мизда и близе. То је токицев исиловац. Сигурно је неки абу xабу исис

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аха!

20.10.2019 06:26

Само ти њега грли и жели му више среће други пут!

ОДГОВОРИТЕ
Name

израелац

20.10.2019 10:03

прави чојек, ризикује живот да би отишао у другу земљу а не ризикује да би сачувао домовину.. сутра кад се зарати у еу побјеће на друго мјесто... права раја а не ко ови срби боре се за метар међе, до задњег... хахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рашо

20.10.2019 17:30

Из Алепа преко Турске и Србије.Одкад то Турска граничи са Србијом?А још боље возика се сада између Бихаћа и Сарајева без папира као да је ово његова ђедовина.

ОДГОВОРИТЕ