Migrant zakačen za autobus došao u Višegradu

Migrant koji se nadao da će autobusom slovenačkih registarskih oznaka, kao slijepi putnik, stići do Slovenije i Evropske unije, neugodno se iznenadio nakon što je otkriven u Višegradu.

Republika Srpska 19.10.2019 | 22:16
Migrant zakačen za autobus došao u Višegradu
Zakačenog ispod autobusa primijetili su ga vozač i radnici obližnjeg parkinga, a u izvlačenju iznemoglog mladića pomogao je Višegrađanin Zoran Maksimović. 

– Izašao je s lijeve strane autobusa i kažu da se sve vrijeme držao za diferencijal tako da mu je glava, praktično, bila blizu motora i bio je sav čađav. Kaže da se zove Sadik i da dolazi iz Alepa u Siriji, da je prošao Tursku i Srbiju, stigao i do Bihaća, ali da nije mogao dalje pa se vratio u Sarajevo.

Satima je visio zakačen za autobus. Radi se o nekom turističkom autobusu na koji se on zakačio negdje kod hotela “Saraj”. Naravno, šta uraditi kad vidite nesretnog čovjeka nego pružiti mu pomoć da dođe sebi, jer je stvarno bio u katastrofalnom stanju.

Želim mu više sreće drugi put kad je u pitanju njegov odlazak u EU – kazao je Maksimović za Avaz.

Dodaje da su nesretnog Sirijca preuzeli pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, a potom Granične policije BiH.

(Srpskainfo)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Deda

20.10.2019 02:25

Poceli isilovci stizati u visegrad. Proslijedi to u njemscku njima trebaju ili makronu on ih voli

ODGOVORITE
Name

Koji je

20.10.2019 11:21

Koji je migrant,lijevi ili desni na slici?

Name

Deda

20.10.2019 02:34

Sredite mu papire pa neka ide dalje. Cuj satima se drzao za diferencijal. Supermen. To su ga zakacili oko medede mizda i blize. To je tokicev isilovac. Sigurno je neki abu xabu isis

ODGOVORITE
Name

Aha!

20.10.2019 08:26

Samo ti njega grli i želi mu više sreće drugi put!

ODGOVORITE
Name

izraelac

20.10.2019 12:03

pravi čojek, rizikuje život da bi otišao u drugu zemlju a ne rizikuje da bi sačuvao domovinu.. sutra kad se zarati u eu pobjeće na drugo mjesto... prava raja a ne ko ovi srbi bore se za metar međe, do zadnjeg... hahaha

ODGOVORITE
Name

Рашо

20.10.2019 19:30

Из Алепа преко Турске и Србије.Одкад то Турска граничи са Србијом?А још боље возика се сада између Бихаћа и Сарајева без папира као да је ово његова ђедовина.

ODGOVORITE